Fenerbahçe Canlı yayında açıkladı! Dusan Tadic'i geri getirmek istiyor

Canlı yayında açıkladı! Dusan Tadic'i geri getirmek istiyor

04.10.2023 - 16:14 | Son Güncellenme:

Sezon başında Fenerbahçe'ye transferi büyük olay yaratan ve kısa süre içerisinde sarı-lacivertli ekibe uyum sağlayan yıldız futbolcu Dusan Tadic için sürpriz bir transfer açıklaması geldi.

Canlı yayında açıkladı Dusan Tadici geri getirmek istiyor

Sezon başında önemli isimleri kadroya katan Fenerbahçe'nin en dikkat çeken transferlerinden biri Dusan Tadic oldu. Takımın saha içi liderlerinden biri olan Sırp yıldız beş yıl kadar Hollanda'da Ajax forması giydikten sonra Türkiye'den transfer teklifi aldı.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ DERKEN FENERBAHÇE İLE İMZALADI

Transfer döneminde Beşiktaş da tecrübeli yıldızla yakından ilgilendi. Siyah - beyazlıların transferi bitirmesine kesin gözüyle bakılırken, Fenerbahçe oyuncuyu Türkiye'ye getirerek imzayı attırdı.

SAHA İÇİ LİDERİ OLDU

Teknik Direktör İsmail Kartal'ın Edin Dzeko ile birlikte en güvendiği isimlerin başında gelen Tadic takımın saha içi liderlerinden biri oldu. Sürekli sorumluluk alan ve takım arkadaşlarıyla konuşan Tadic, geride kalan yedi haftada takımın en parlayan isimleri arasında yer aldı.

Canlı yayında açıkladı Dusan Tadici geri getirmek istiyor

SÜPER LİG'DE İLK GOLÜNÜ ATTI

Süper Lig'in yedinci haftasında sahasında Çaykur Rizespor'u konuk eden Fenerbahçe, rakibine büyük üstünlük kurduğu mücadeleden 5-0 galibiyetle ayrıldı.

Haberin Devamı

İlk golün asistini yapan Dusan Tadic takımını 4-0 öne geçiren golü kaydetti. Bu gol yıldız ismin Süper Lig'deki ilk golü oldu. Konferans Ligi'nde altı maça çıkan 34 yaşındaki oyuncu dört gol ve bir asistlik performans sergiledi.

BAŞKAN CANLI YAYINDA AÇIKLADI

Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan Tadic hakkında ülkesi Sırbistan'dan sürpriz bir açıklama geldi. Sırbistan'ın Vojvodina Kulübü Başkanı Dragoljub Zbiljic, Arena Sport TV canlı yayınına bağlandı.

Canlı yayında açıkladı Dusan Tadici geri getirmek istiyor

Takımı ile ilgili bilgiler varan Zbiljic, Sırp yıldız ile alakalı olarak; "En büyük dileğim Dusan Tadic'i geri getirmek ve kariyerini Vojvodina'da en az altı ay futbol oynayarak tamamlaması" ifadelerini kullandı.

TADIC'İN VOJVODINA KARİYERİ

Futbola ülkesinin Backa Topola takımında başlayan Tadic daha sonra Vojvodina'ya tarnsfer oldu. 2006 yılında A Takım'a çıkan yıldız isim burada gösterdiği performansla Avrupa takımlarının dikkatini çekti.

Vojvodina formasıyla sahaya çıktığı 96 maçta 27 gol ve 17 asistlik performans sergileyen Tadic, 2010 yılında 1.10 milyon Euro karşılığında Hollanda ekibi Groningen'e transfer oldu.