Fenerbahçe Canlı yayında açıkladı! 'Fenerbahçe büyük hata yapıyor'

Canlı yayında açıkladı! 'Fenerbahçe büyük hata yapıyor'

16.03.2023 - 13:54 | Son Güncellenme:

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile rövanş maçına çıkacak Fenerbahçe'yi Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok canlı yayında değerlendirdi.

Canlı yayında açıkladı Fenerbahçe büyük hata yapıyor

UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda Sevilla ile rövanş maçına çıkacak Fenerbahçe'yi Milliyet Gazetesi Fenerbahçe muhabiri Senad Ok değerlendirdi. Skorer You Tube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Ok, Jesus'un açıklamalarına Fatih Terim örneği verirken Oosterwolde ile ilgili ilginç bir tespite bulundu.

Haberin Devamı

"SEVILLA MAÇI ÖNCESİ BU AÇIKLAMA OLMAZ'
İnançla alakalı takım ve camia kırılma yaşıyor. Jesus, ses kaydıyla ilgili böyle cevap verince bu inancı desteklemiyor. Bu konuda hocayı eleştiriyorum. Maç öncesi moralleri yükseltecek bir şey söyleyebilirdi. Maç sonunda bunu söylese bir şey demezdim. Bu senenin en önemli maçı Sevilla. Taraftar, oyuncu soru işaretiyle saha çıkarsa olmaz.

KESTİRİP ATABİLİRDİ
"Sözlerine 'Bu sorunun maçla ilgisi yok' diye başlamıştı. Orada kestirip atabilirdi. Ya da soruyu göğsünde yumuşatıp, bunu motivasyonu yükseltecek bir fırsata dönüştürebilirdi. Hoca bunu tercih etmedi. Havanın eskisi kadar güçlü ve yoğun olmadığını hissedebiliyorum.

DURUM POZİTİF DEĞİL
"Bu sorunun hocaya geleceği anlatılmıştır. Hoca tercih etmemiştir. Hiçbir cevap vermemesi daha doğru olurdu bu cevabın yerine. Şu an gözüken bu cevaptan çıkan sonuç durumun pozitif olmadığı. Tabi Sevilla'yı eler, Süper Lig'de şampiyonluk yarışında seyir değişebilir.

Haberin Devamı

Belki başka hoca olsa daha sert bir şey söyleyebilirdi. Ben hocanın konsantrasyonla alakalı bir sorunu olduğunu düşünmüyorum. Profesyonel insanlar. Bizim hoşumuza gitmedi bu açıklama ama o profesyonel açıdan bakıyor. Bizim buralarda alışık olmadığımız bir durum. Gelirken "ben 1 yıllık anlaşma yaparım" dedi.

Canlı yayında açıkladı Fenerbahçe büyük hata yapıyor

"FATİH HOCA'NIN BU SORUYA CEVABI MAÇIN ÖNÜNE GEÇERDİ"
Fatih hoca bu soruya cevabı nasıl olurdu? Maçın önüne geçerdi. Konsantrasyon falan takımı nasıl kenetlerdi. Yabancı hocalarda bu olmuyor.

"OOSTERWOLDE YANINIZDAN GEÇSE TANIR MIYDINIZ?"
Oosterwolde yanınızdan geçse tanır mısınız? AVM'de önünden geçse tanır mısın? Anket yapıyorum çoğu kişi tanımam dedi. Hiç oynamadığı için yüzünü unuttuk. Antrenman fotoğraflarından görüyoruz.

Canlı yayında açıkladı Fenerbahçe büyük hata yapıyor

"ERKEN GOL YEMEKTENSE 60'A KADAR 0-0 GİTSİN"
Fenerbahçe'nin bugün gol yememesi lazım. Fenerbahçe'ye 3 gol lazım. Bu tip maçlarda erken gol bulmak çok avantajlı. 10. dakikada 1 gol yedi Fenerbahçe ne olur? Kırılır, bükülür. Bu olmaması lazım. Öyle ya da böyle içerdesin. 60-70'e kadar 0-0 gidebilir bu maçlar problem değil. 80'de at golü hep beraber boğalım Sevilla'yı. Son saniyelerde maçlar çözülüyor. Porto-Inter maçı. Inter deplasmanda. Son 42 saniyede Porto 3 pozisyona girdi. Tek gol atsa uzatacak. Fenerbahçe erken gol bulamıyorsa ve savunmada sıkıntı yaşayacaksa dengede gitsin. 60'tan sonra risk alabilirsin. Dün Başakşehir 4 dakikada 3 gol yedi. Maçın içinde kalmak lazım. Senin olağanüstü bir takımın vardır, yap abi. Öyle bir oyuncu kadron yok. En iyi oyuncun Ferdi.

Haberin Devamı

"AA İRFAN BAŞLADI BENİM MODUM DÜŞTÜ OLMAZ"
Lütfen Fenerbahçe taraftarı protesto etmesin. Sevilla maçını bir daha ne zaman oynarsın. Bu maçı bir daha bulamayabilirsin. Herkesi idare edin. "Aaa İrfan başladı benim modum düştü" olmaz. İrfan Rennes maçını kazandırdı. Arda oynamalı diyebiliriz. Sonuçta takımın çok tecrübeli bir oyuncusu var. Yakın Fenerbahçe tarihinde gelen en kariyerli hoca. Bence Mert Hakan ile başlamalı hoca. Sevilla çok güçlü oyunculardan oluşan bir ekip. İyi oyuncuları var. Fenerbahçe'nin girdiği Sevilla oyuncuları girse ilk yarı 3-0'dı.

Haberin Devamı

KIM GİTMEK İSTİYORDU
Kim Min Jae gitmek istiyordu zaten. Kalması mümkün değildi. Napoli geldi ve parayı verdi. O buraya gitmek için geldi.

İSMAİL YÜKSEK NEDEN YOK?
Jesus orta sahaya takviye istiyordu. Hoca 8 numara istiyor dendi. İsmail Yüksek, Mert Hakan, İrfan, Crespo var. Dolayısıyla İsmail'in gelecekte daha iyi olacağını tahmin etmekle birlikte hoca şimdilik ondan yaralanamayacağını düşünüyor.

SERDAR DURSUN'UN CEZASI
Antrenmanda topları eleştirdiği için 15 bin euro ceza verildi. Bunlar çok küçük şeyler. Uğraşılmaması lazım. Serdar sen Fenerbahçe futbolcususun. Yetkililere söylersin, bunu paylaşması hata. Bu senin sübjektif yorumun. Fenerbahçe kulübü daha büyük hata yapıyor. 15 bin euro-200 bin TL çok para. Adamı zaten oynatmıyorsun. İyi oyuncu Serdar. Bu işi idareci çözecek. Bu iş UÇK'ya niye gidiyor. Her paylaşım yapana ceza mı olacak. Oyuncu ile bu diyaloğa niye giriyorsun. Serdar'dan performans alamazsın. Serdar bir hata yapabilir. Olayın buraya geleceğini düşünmeyebilir. Buna nasıl zaman ayırıyor Fenerbahçe kulübü? Ondan sonra neden başarı yok.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE ÜÇLÜ SAVUNMA OYNAYACAK
Arda Güler için Napoli için gelenler oluyor. Ferdi de izleniyor. Umarım Arda oynar. Fenerbahçe büyük ihtimalle üçlü savunma ile oynayacak. Altay, Serdar, Samet Szalai, Osayi, Ferdi, Arao, Zajc, Rossi, Valencia, Batshuayi. Emre Mor'un bir sakatlığı yok. Rossi beni yanıltsın istiyorum.

Sevilla bu maçta ilk maçtaki gibi oynamayacak. Oyunu kuran Fenerbahçe olacak. Risk alan taraf ilk maçta Sevilla'ydı. Boşlukları daha az verebilir. Oyun tarzı savunmaya yönelik olacak.

Yazarlar