Galatasaray Canlı yayında Galatasaray'ın transferini açıkladı: İki taraf için de hayırlı bir anlaşma

Canlı yayında Galatasaray'ın transferini açıkladı: İki taraf için de hayırlı bir anlaşma

13.12.2022 - 16:20 | Son Güncellenme:

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı ekibin gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nevzat Dindar, Galatasaray'ın gündeminde olan yıldız futbolcuyu canlı yayında açıkladı: İşte detaylar...

Canlı yayında Galatasarayın transferini açıkladı: İki taraf için de hayırlı bir anlaşma

Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı ekipte yaşanan son gelişmeleri aktardı. Skorer YouTube canlı yayınında Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Nevzat Dindar, transfer konusunda önemli bilgiler verdi ve Galatasaray'ın gündeminde olan yıldız futbolcuyu duyurdu.

Haberin Devamı

Nevzat Dindar'ın açıklamalarından ön plana çıkanlar şu şekilde:

'DEFANSİF ANLAMDA SORUNLAR YAŞANDI'

"İspanyol takımlarına karşı hazırlık maçlarında iyi sinyaller vermedi. Özellikle defansif anlamda sorunlar yaşandı. Ofansif anlamda üretkenlikten uzaktı. Genel olarak aynı rakiplerle Fenerbahçe oynayıp daha iyi neticeler alınca Galatasaray taraftarları bir 'eyvah' dedi. Ama tabi eksiklerin rolü büyüktü. Icardi'nin veya Torreira'nın eksikliği takım üzerinde büyük bir etki yaratabiliyor. Olmayan oyuncuların yerine forma giyenleri aynı kalitede olmaması Galatasaray'da ciddi sıkıntı yarattı."

'YUSUF DEMİR EN KRİTİK OYUNCU'

"Kamp özellikle genç oyuncuların kampa gitmesiyle farklı bir anlam kazandı. Ancak genel olarak çalışan bir Galatasaray var. Burada bir numaralı gündem maddesi sakat oyuncular. Sonuçlar belki pek parlak olmayabilir ama Yusuf Demir bence burada en kritik oyuncu. A ntalya kampının yıldızı. Yusuf bile bu çizgisini devamn ettirmesi durumunda nerede şans verilebilir... Garantisi yok. İyi bir Rashica'yı kesmesi zor Kerem yerli statüsünden dolayı oynayacak, Yusuf'a tek bir pozisyon görebiliyorum. O da Icardi'nin arkasındaki 10 numara pozisyonu. Orada da Mertens ve Mata var. Yusuf'un işi kolay değil ama formayı almaması için bir sebep yok."

Haberin Devamı

"Orta sahada ayrıca genç Baran Aksaka, kampın çalışkan oyuncularından biri. Baran da en azından Torreira olmadığı zaman alternatif olabileceğini gösterdi."

KALECİ TRANSFERİ

"Kaleci transferi, yeni sezonun öncelikli gündem maddesi olur. Kaleci artık bir zorunluk. Tabi kaleci Okan'ın tercihi de önemli, oynayabileceği bir akıma gitmek istiyor. Önce Muslera'nın durumuna bakmak lazım. O ayrılırsa, yine yabancı kaleci geleneğinin devam edeceğini düşünüyorum."

MUSLERA CEZA ALIR MI?

"Muslera'nın Dünya Kupasındaki olayının Galatasaray için bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Burada bir ceza olacak, maç cezası. Süre cezası olursa sorun olabilir ama maç cezası olacağı için Milli maçları etkileyecektir."

Canlı yayında Galatasarayın transferini açıkladı: İki taraf için de hayırlı bir anlaşma

10-15 MİLYONLUK TEKLİFLER GELMİŞTİ

"Feghouli olsun Belhanda olsun bazen taraftarların önüne atılan isimler. O günün şartlarında o paralar veriliyordu. Feghouli gibi bir futbolcuyu West Ham'da o bonservisle çıkarmak imkansızdı. Menajer o gün bir jest yaptı bonservisi düşürürüm ama maaşına yansıtırız dendi. O yüzden anlaşma biraz daha yüksek oldu. Şunu da unutmayalım Galatasaray'dayken Feghouli'ye çok cazip teklifler gelmişti ama kulüp reddetmişti. 10-15 milyonluk teklifler gelmişti."

Haberin Devamı

HALİL AKBUNAR İDDİALARI

"Halil Akbunar'a bir ilgi var. İsmi geçen oyunculardan birisi. Oyuncunun bu kadar gündemde olması bana ilginç geliyor."

RIDVAN YILMAZ HAMLESİ

"Galatasaray sol bekte yerli oyuncu kullanmak istiyor. Aanholt'ta umut yok. Hazırlık maçlarında da kötü gözüktü dolayısıyla Okan hoca yerli bir oyuncuya emanet etmek istiyor sol beki. Rıdvan Yılmaz en mantıklı hamle gibi gözüküyor. Sakatlık problemi yaşadı, istediği süreleri alamadı ama tabiki durumuna bakılacak. İki taraf için de çok hayırlı bir anlaşma olur diye düşünüyorum. Satın alma opsiyonu da konulmak isteniyor ama olmazsa en kötü Galatasaray yarım sezon oynatalım şeklinde bir önerisi var. Olasılığı yüksek görüyorum."

Haberin Devamı

Canlı yayında Galatasarayın transferini açıkladı: İki taraf için de hayırlı bir anlaşma

'YERLİ STOPER TAKVİYESİ GÜNDEMDE'

"Yerli bir stoper takviyesi gündemde. Cenk Özkaçar adaylardan biri ve iyi bir opsiyon ama başka bir futbolcu da olabilir. Samet Akaydın'ın ismi geçtivardı ama ben bunu doğrulatamadım. Mert Müldür Galatasaray'ın sezon başında çok istediği bir futbolcuydu şartlar oluşursa duruma bakılabilir ama şu anda sıcak bir gündem yok."

'DEPAY KONUSUNDA KARARLI'

"Depay yaz döneminde Galatasaray'ın gündemine geldi. Erden Timur, bu yaz transferi için uğraştığı ancak sonuçlandıramadığı isimlerle ilişkisini koparmadı. Memphis Depay da bunlardan biri. İlgi sürüyor. Erden Timur'un bu konuda çok kararlı olduğunu biliyorum."

'ORTA SAHAYA GENÇ, ATLETİK BİR TRANSFER'

"Orta sahaya genç, atletik bir transfer bakıldığını biliyoruz. Sergio Oliveira şu an alternatifsiz. Onu yedekleyebilecek bir oyuncu yok. Sürpriz bir transfer konuşulabilir."

Canlı yayında Galatasarayın transferini açıkladı: İki taraf için de hayırlı bir anlaşma

'EFE AKMAN ÇOK FARKLI BİR OYUNCU'

Haberin Devamı

"Akmanların en iyisi Efe Akman. 16 yaşındaki Efe Akman çok farklı bir oyuncu. Herkes Arda Güler'den bahsediyor ama Efe onu da sollayabilir. Galatasaray altyapısında çok yetenekli oyuncular var. Okan hoca da onlara şans verecektir."

'ICARDİ VE RASHİCA GALATASARAY'A ÇOK YAKIŞTI'

"Icardi ve Rashica, Galatasaray'a çok yakıştı. Şampiyonluk gelecekse ki ben o ihtimali yüksek görüyorum, bu iki oyuncunun ciddi katkısı olacaktır ve onlardan vazgeçilmemesi gerekir."