Galatasaray Canlı yayında Galatasaray'ın yeni transferlerine sert eleştiri! 'Midtsjö daha faydalıydı'

Canlı yayında Galatasaray'ın yeni transferlerine sert eleştiri! 'Midtsjö daha faydalıydı'

12.11.2023 - 12:00 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 12'nci haftasında Hatayspor ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılı ekip sahadan 2-1 mağlup ayrılırken Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi.

Süper Lig'in 12'nci haftasında Hatayspor, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Hatayspor, mücadeleyi 2-1 kazanırken Galatasaray'ın da Süper Lig'deki galibiyet serisi sona erdi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın ardından Milliyet Gazetesi Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar da Skorer Instagram canlı yayınında sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi. Nergis Aşkın'ın sorularını yanıtlayan Nevzat Dindar, yeni transferleri eleştirdi.

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde: 

'BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI'

"Galatasaray açısından büyük bir hayal kırıklığı. Beklenmedik bir yenilgiyle ayrıldı ve galibiyet serisi bozuldu. Bayern maçı sonrası beklentiler artmıştı. Bu yenilgi Galatasaray'ın Milli araya moralsiz girmesine neden oldu."

Canlı yayında Galatasarayın yeni transferlerine sert eleştiri Midtsjö daha faydalıydı

'BAZI OYUNCULARDA PROBLEM VAR'

"Galatasaray'ın dinlenmeye ihtiyacı vardı ama belli ki bazı oyuncularda problemler var. Ama sonuç olarak bu ara bence Galatasaray için iyi olacak."

Haberin Devamı

'HATAY MAÇI OKAN HOCAYA YAZAR'

"Icardi'de bir problem olduğunu söyleyebiliriz. Haftalardır gol atamıyor olması eleştirileri de beraberinde getiriyor. Son dönemde özellikle dün oynanan maç Okan hocaya yazar. Daha dinamik oyuncularla çıkması gerektiğini görmesi gerekiyordu."

'ICARDI KONUSUNDA HATA YAPTI'

"Bakambu, Hatay maçında oynamayacaksa ne zaman oynayacak? Neden alındı o zaman Bakambu? Bence Okan hoca, Icardi konusunda hata yaptı."

Canlı yayında Galatasarayın yeni transferlerine sert eleştiri Midtsjö daha faydalıydı

'TRANSFERLER SORGULANMAYA BAŞLADI'

"Bu sene Galatasaray'ın transferlerinde de sorgulamalar başladı. Tete, Ziyech, Ndombele, Zaha ve Angelino... Bir tek Sanchez. Bu seneki transferlerin çok oturmadığını söyleyebiliriz."

'KEREM'İN TARTIŞILMASI NORMAL'

"Kerem Aktürkoğlu'nun konuşulması normal. 7 maçta on numara oynayıp gol ve asist katkısı yapamazsa tartışılır. Kritik pozisyonları kaçırıyor. Kerem sol açıkta kendi pozisyonunda iyi bir oyuncu, on numarada olmuyorsa zorlamamak gerekiyor. Dün de kötü bir performans gösterdi."

'GALATASARAY'IN KALİTESİNİ GÖSTERİYOR'

"Transferlerin sorgulanmaya erken başlandığı ve ışık vermediği bir dönem yaşıyoruz. İleride toparlayacaklar da diyemiyoruz. Yine de Galatasaray bu haliyle bile bu noktada. Bu Galatasaray'ın kalitesini gösteriyor ve Avrupa'da çok iyi futbol oynuyor."

'KAZIMCAN FELAKETTİ'

"Kazımcan felaketti, bence bir süre oynayamayacak. Çok kötüydü yerli diye de gidip oynatmazsın yani. Bayern maçında da kötüydü. Dubois'yı bile arıyor şu anda Galatasaray. Ya da Midtsjö, Ndombele'den daha faydalıydı yani gerektiğinde performans veriyordu."

Haberin Devamı

'DİSİPLİN SORUNU OLDUĞUNU DÜŞÜNMÜYORUM'

"Ben Okan hoca ile oyuncular arasında disiplin sorunu olduğunu düşünmüyorum. Guardiola bile bu problemi yaşıyor. Okan hoca otoriter birisi. Kimisi bağırarak kimisi gülerek yapar. Okan hoca da güzel bir şekilde otoritesini sağlıyor."

'PENALTI OLARAK YORUMLANDI'

"Galatasaray cephesinde hakem tepkisi var. Son dakikalardaki Icardi'nin ayağına basıldığı penaltı pozisyonu hakem otoriteleri tarafından penaltı olarak yorumlandı."