Şampiyonlar Ligi Carlo Ancelotti: City'nin son iki golü kurtarılamazdı!

Carlo Ancelotti: City'nin son iki golü kurtarılamazdı!

10.04.2024 - 00:52 | Son Güncellenme:

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Manchester City maçının ardından konuştu.

Carlo Ancelotti: Citynin son iki golü kurtarılamazdı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final ilk maçında Manchester City ile 3-3 berabere kalan Real Madrid'de teknik direktör Carlo Ancelotti açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Rövanşta da aynı performansı sergilemeleri gerektiğini belirten Carlo Ancelotti, "İyi rekabet ettiğimizi düşünüyorum. İnanmalıyız. Çok yakın bir maçtı. Rövanş maçında da aynı oyunu sergilememiz lazım" dedi.

Adil bir skorla maçın bittiğini vurgulayan Carlo Ancelotti, "Geçen yıl Etihad'daki yenilgimizden çok şey öğrendik, sanırım bu gece bunu gösterdik. Elbette kazanmak istiyorduk ancak adil bir sonuç oldu. Oyunu iyi kontrol ettik ve performansımızdan memnunum. Kontra ataklarımız harikaydı" ifadelerini kullandı.

Lunin'in performansından memnun olan Carlo Ancelotti, "City uzaktan harika şutlar atıyor, harika oyuncuları var. Lunin çok iyi oynadı. City'nin son iki golü kurtarılamazdı" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Turu geçmek istediklerini ifade eden Carlo Ancelotti, "Yüksek baskı yaptığımızda daha iyi oynadık. Enerji seviyelerimiz düştüğünde City daha iyiydi. Etihad'da da aynı tutumu sergilememiz gerekiyor. Turu geçmek istiyoruz" diye konuştu.