Skorer Carrusca'dan şaşırtan transfer!

Carrusca'dan şaşırtan transfer!

03.08.2012 - 12:14 | Son Güncellenme:

Bir dönem büyük umutlarla Galatasaray'a transfer olan Marcelo Carrusca, Avustralya'nın Adelaide United takımı ile 2 yıllık anlaşma sağladı.

Carruscadan şaşırtan transfer

Avustralya'nın Adelaide United ekibi bir dönem Galatasaray'da da forma giymiş olan Marcelo Carrusca ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Haberin Devamı

2001 yılında Estudiantes ile futbolculuk kariyerine başlayan Carrusca, burada 5 sene oynadıktan sonra büyük umutlarla 2 milyon euro karşılığında Galatasaray'a transfer olmuştu.

Sarı-kırmızılı formayla 2'si Şampiyonlar Ligi olmak üzere sadece 14 maça çıkan Carrusca, beklenenin çok altında kalarak Galatasaray'ın sol kanadına çare olamamıştı.

Ardından 1 yıllığına Meksika'nın Cruz Azul takımına kiralanan Arjantinli tekrar futbola başladığı Estudiantes'e dönüş yaptı. Yine ülkesinde Banfield ve San Martin formalarını terleten Carrusca bir türlü istikrarı sağlayamadığı kariyerinde son olarak Avustralya'nın Adelaide United ekibine transfer oldu.

Adelaide United futbol direktörü Michael Petrillo Arjantinli futbolcunun transferiyle ilgili yaptığı açıklamada, "Çok kaliteli olduğuna inandığımız bir futbolcuyu transfer ettik. Carrusca takımımıza önemli katkı sağlayabilecek ve taraftarların sahada görmekten zevk alacağı bir oyuncu" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

28 yaşındaki Carrusca'nın önümüzdeki günlerde sağlık kontrolünden geçerek takıma katılması bekleniyor.

Sporx