Galatasaray Çaykur Rizespor açıkladı: Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu'nu istedik

Çaykur Rizespor açıkladı: Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu'nu istedik

08.03.2024 - 14:59 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Rizespor'dan Galatasaray maçıyla ilgili prim iddiasına yanıt geldi.

Çaykur Rizespor açıkladı: Galatasaraydan Halil Dervişoğlunu istedik


Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da basın sözcüsü Hasan Yavuz Bakır transferle ilgili Radyospor'a konuştu.

Haberin Devamı

"Devre arasında Galatasaray'dan Halil Dervişoğlu'nu istedik ancak oyuncuyla anlaşamadık. Galatasaray'la aramızda herhangi bir problem yok. Her kulübün taraftarı kendi takımın menfaatini düşünür. Bu da gayet normal. Galatasaray'la yaşadığımız sıkıntılarda hakem hataları etkili oldu, transfer süreçlerinde üçüncü şahıslar etili oldu."

GALATASARAY MAÇINA PRİM İDDİASINA YALANLAMA
Öte yandan Galatasaray maçına özel prim verileceği iddiasını Çaykur Rizespor kulübü yalanladı:

Bazı yayın organları ve sosyal medya hesaplarında yer alan “Çaykur Rizespor’da Galatasaray maçı öncesi 1.2 Milyon TL prim verildi.” iddiaları tamamen asılsızdır. Zorlu maç öncesi kasıtlı olarak servis edilen bu haberler sadece Türk futboluna zarar vermeyi amaçlayanların ürünüdür. Çaykur Rizespor Kulübü sezon başında belirlemiş olduğu rutin prim uygulamasını sürdürmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Haberin Devamı

Çaykur Rizespor açıkladı: Galatasaraydan Halil Dervişoğlunu istedik

Yazarlar