Galatasaray Cedric Bakambu'nun uçağında korku dolu anlar! Galatasaray'ın yeni transferini şoke eden olay

Cedric Bakambu'nun uçağında korku dolu anlar! Galatasaray'ın yeni transferini şoke eden olay

21.07.2023 - 18:47 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın transfer için anlaşma sağladığı Cedric Bakambu'nun bugün İstanbul'a gelmesi planlanıyordu. Başarılı futbolcunun uçağında yaşanan teknik arıza, korku dolu anları beraberinde getirdi.

Cedric Bakambunun uçağında korku dolu anlar Galatasarayın yeni transferini şoke eden olay

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, forvet hattına Cedric Bakambu'yu dahil etti. Sarı-kırmızılıların transfer konusunda anlaşma sağladığı başarılı forvetin bugün İstanbul'a gelmesi planlanıyordu. Kongolu forveti İstanbul'a getirecek olan uçakta yaşanan teknik arıza paniğe yol açtı.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılıların yeni transferini taşıyacak olan özel jet teknik arıza nedeniyle havalanamadı. Cedric Bakambu'nun yaşadığı panik ortaya çıktı. İşte detaylar...

DEV BONSERVİSLE ÇİN'E GİTTİ

Galatasaray'ın transfer için anlaşma sağladığı Cedric Bakambu, Sochaux altyapısında yetişti. Bursaspor, Kongolu futbolcuyu 2014-2015 sezonu başında 1 milyon 800 bin euroluk bedelle kadrosuna dahil etti. Yeşil-beyazlılarda etkili bir performans sergileyen Cedric Bakambu daha sonra Villarreal'in yolunu tuttu. Villarreal, Cedric Bakambu için 7 milyon 500 bin euro bonservis bedeli ödedi.

Villarreal'de de etkili bir performans sergileyen Cedric Bakambu, 2017-2018 sezonu başında 40 milyon euroluk bedelle Çin'e gitti. Beijing Guoan'da yaşanan mali kriz sonrasında Kongolu forvet, 2021-2022 sezonu devre arasında Marsilya ile el sıkıştı. Cedric Bakambu, 2022-2023 sezonu başında bonservis bedeli olmadan Olimpiakos'un yolunu tuttu. Tecrübeli forvet, Olimpiakos'tan ayrıldıktan sonra Al Nasr'la anlaşma sağladı. Al Nasr'da henüz maça çıkmayan Cedric Bakambu, Galatasaray'la 2 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştı.

Haberin Devamı

GALATASARAY'A MALİYETİ BELLİ OLDU

Galatasaray'ın transfer için anlaşma sağladığı Cedric Bakambu'nun sarı-kırmızılılara maliyeti belli oldu. Kongolu santrforun Süper Lig devinden yıllık 1 milyon 300 bin euro garanti ücret alacağı kaydedildi. Sarı-kırmızılılar ile Cedric Bakambu arasındaki anlaşmanın 2 yıllık olduğu belirtildi.

UÇAKTA PANİK ANLARI

Süper Lig devinin transfer için anlaşma sağladığı Cedric Bakambu'nun 16.30'da İstanbul'da olması bekleniyordu. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre; Kulübüyle birlikte Hollanda'da bulunan Cedric Bakambu'nun uçağında teknik arıza yaşandığı öğrenildi.

Cedric Bakambu'nun uçağının burnunda yaşanan teknik arıza nedeniyle havalanamadığı ve itfaiye ekipleri ile birlikte sağlık görevlilerinin Kongolu oyuncuya yardım ettiği belirtildi.

Ailesiyle birlikte şoke eden bir olay yaşayan Cedric Bakambu'nun panik halinde olduğu ve şu an yeni bir uçak beklediği kaydedildi.

Haberin Devamı

Yazarlar