Beşiktaş "Cenk'i siz daha görmediniz!"

"Cenk'i siz daha görmediniz!"

22.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şenol Güneş, Mario Gomez’in gideceğini tahmin etmediğini söyledi, “Ancak bunu bana değil başkana sorun. Giderse bu kararın kendisine bir yararı olmaz. Cenk Tosun’u siz daha görmediniz. Bu seyrettikleriniz daha fragman” dedi.

Cenki siz daha görmediniz

Beşiktaş’ı 7 yıl aradan sonra şampiyonluğa ulaştıran Şenol Güneş A Spor’a geride kalan sezonla ilgili ilginç açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

Kırılma anı diye bir şeyin olmadığını belirten Güneş “Ben Osmanlı maçında bile tedirgin bir şekilde maçı takip ettiğim, kaybettiğim anda da teslim olmadık. Şampiyonlar Ligi’nde de her maçı kazanmak için oynayacağız. Herkesle yarışacağız ve her zaman hücum oynayacağız. Rakip güçlüyse tabii ki savunma yaparız ancak herzaman en iyisini oynamak zorundayız. Artık oyuncularım kendilerini Avrupa’da kanıtlamaya çalışmalı” dedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, Mario Gomez ile ilgili soruya “Bana değil başkana sorun. Gideceğini tahmin etmiyorum. Giderse bu kararın kendisine bir yararı olmaz. Cenk Tosun’u siz daha görmediniz. Bu seyrettikleriniz sadece fragman” yanıtını verdi.

Gökhan Töre’nin Leicester City’nin yıldızı Mahrez’den daha yetenekli olduğunu düşündüğünü dile getiren Şenol Güneş, “Takıma katkısı da oldu. Ben geldiğimde Sosa mutsuzdu, gitmek istiyordu. Bu keyfi hiçbir yerde bulamayacağına ikna ettim” yorumunu da yaptı.

Haberin Devamı

Güneş, son günlerde Beşiktaş ile ismi anılan Gökhan Gönül içinse, “Türkiye’nin tartışmasız en iyi sağ beki ancak Beşiktaş ile ilgili durumu hakkında bir şey söyleyemem” ifadelerini kullandı.

Dostunu unutmadı

Şenol Güneş, Trabzonspor’un yöneticilerinden merhum Kenan İskender’in kabrini, ardından da takımın eski teknik direktörlerinden Ahmet Suat Özyazıcı ve eski kulüp başkanlarından Özkan Sümer’i ziyaret etti.

Güneş, İskender’in oğlu Murat İskender ve Trabzonspor’un eski yöneticilerinden Hayrettin Hacısalihoğlu ile yaklaşık 7 ay önce vefat eden Kenan İskender’in Ortahisar ilçesine bağlı Bostancı Mahallesi’nde bulunan Bostancı Mezarlığı’ndaki kabrine geldi.

Kabir başında bir süre dua eden Güneş, İskender ile uzun yıllara dayanan ağabey-kardeş ilişkileri bulunduğunu belirtti.

Cenki siz daha görmediniz