Galatasaray Chedjou takım arıyor

Chedjou takım arıyor

22.03.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Aurelien Chedjou, İngiliz kulüpleriyle yaptığı görüşmeyi açık açık anlattı.

Chedjou takım arıyor

Aurelien Chedjou, İngiliz kulüpleriyle yaptığı görüşmeyi açık açık anlattı. Fransa’da bir televizyon programına katılan Galatasaraylı stoper, İngiltere’den görüştüğü iki kulübü çekinmeden anlattı. Sarı-kırmızılı kulüple sözleşmesinin haziran ayında sona erdiğini dile getiren Chedjou, Marsilya’dan teklif alıp almadığı yolundaki soruya şöyle cevap verdi:

Haberin Devamı

“(Gülerek) Fransız kulüpleriyle bir bağlantım olmadı. Ancak iki İngiliz kulübü Southampton ve Swansea ile bir görüşme oldu. Şu ana kadar bir gelişme yok. Buradaki maceram haziran ayında sona erecek. Daha sonra başka yerlerde yeni maceralar yaşamayı umut ediyorum.”

Kariyerinin kırılma noktasının, Lille’e transferi olduğunu dile getiren Galatasaraylı futbolcu, “Kariyerimdeki kırılma anını, Lille U21 Takımı Plancque Pascal’dan aldığım SMS olarak özetleyebilirim” diye konuştu.

Lille’de birlikte forma giydiği Chelsea’nin yıldızı Eden Hazard hakkında da konuşan Chedjou, “Şişman... ‘Topu bana verin, gerisini ben halledeyim’ ister” ifadesini kullandı.

Podolski’nin vedası

Lukas Podolski, İngiltere ile bugün oynanacak maçla Alman Milli Takımı’nı bırakıyor. Türkiye saatiyle 22.45’te başlayacak karşılaşma, Galatasaray’ın yıldız isminin son milli karşılaşması olacak. Galatasaray’ı bu maçta Sportif AŞ yöneticisi Mehmet Özbek ile sportif direktör Cenk Ergün temsil edecek. Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Löw, İngiltere maçında Lukas Podolski’nin sahaya kaptan olarak çıkacağını söyledi.