İngiltere Premier Lig Chelsea'den Dusan Vlahovic'e dev teklif! Menajeri açıkladı

Chelsea'den Dusan Vlahovic'e dev teklif! Menajeri açıkladı

21.05.2023 - 18:38 | Son Güncellenme:

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, kadrosuna kattığı yıldız futbolcular ile dikkat çekti. İngiliz temsilcisi, Juventus'un golcüsü Dusan Vlahovic için vermiş olduğu teklif dudak uçuklattı. Öte yandan golcü futbolcunun menajeri bu konu hakkında konuştu.

Chelseaden Dusan Vlahovice dev teklif Menajeri açıkladı

Chelsea, gelecek sezon transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Premier Lig ekibi, Juventus'un yıldız ismi Dusan Vlahovic ile temas kurduğu öğrenilirken, verilen teklif dudak uçuklattı. Bunun yanında Sırp futbolcunun menajeri bu konu hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Juventus forması giyen Dusan Vlahovic, bu sezon 41 resmi maçta forma giydi. Sırp futbolcu söz konusu maçlarda 14 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 4 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Chelseaden Dusan Vlahovice dev teklif Menajeri açıkladı

2026'DA SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Dusan Vlahovic, 2021-2022 sezonunda Fiorentina'dan Juventus'a 81 milyon 600 bin euro bonservis transfer oldu. Golcü futbolcunun İtalyan temsilcisi ile 30 Haziran 2026 tarihinde sözleşmesi sona eriyor.

Chelseaden Dusan Vlahovice dev teklif Menajeri açıkladı

CHELSEA TAKİBE ALDI

Gösterdiği performans ile dikkat çeken Dusan Vlahovic'e İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea talip oldu.

DEV TEKLİF

ESPN'nin haberine göre Chelsea, Dusan Vlahovic'in transferi için Juventus'a 80 milyon Euro teklif etti.

Chelseaden Dusan Vlahovice dev teklif Menajeri açıkladı

MENAJERİ AÇIKLADI

Haberin Devamı

İtalyan basınına açıklamalarda bulunan Sırp oyuncunun menajeri, "Vlahovic'e ilgi gösteren 3 kulüp var. Juventus'un bu teklifleri değerlendireceğini düşünüyorum. Teklifte bulunan kulüpler Chelsea, Atletico Madrid ve Bayern Münih. Son durumu beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.