Galatasaray "Ciddi bir şey değil!"

"Ciddi bir şey değil!"

31.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Burak Yılmaz’a gelen öneride olduğu gibi Podolski konusunda da resmi başvurunun olmadığını dile getirdi, “Ciddi bir şey olsaydı bana kadar ulaşırdı” ifadesini kullandı.

Ciddi bir şey değil

Burak Yılmaz’a yapılan kiralık teklifi sonrasında bile, “Bize gelen resmi bir öneri yok” diyerek konuyu kapatan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Podolski konusunda da benzer ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Özbek, Alman futbolcuya Çin kulüplerinden teklif olduğunun hatırlatılması üzerine, “Ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ciddi bir şey olsaydı, bana kadar ulaşırdı. Teklifi ciddiye almamız için yazılı olarak ilgilisinin kulübe müracaatı gerekiyor ama şu ana kadar herhangi bir müracaat veya benim önüme gelmiş yazılı bir teklif yok” diye konuştu.

Özbek, şöyle devam etti:

“Sadece oyuncu satmaya değil, aynı zamanda sportif başarıya da odaklanmış bir kulübüz. Böyle bir şey, teklifin olması halinde gündemimize gelecektir ama şu ana kadar Podolski için bana gelmiş bir teklif yok.”

Lig mücadelesini aynı hırsla devam ettireceklerini dile getiren Özbek, sarı-kırmızılı takımın moralini, “Hocam bana takımın iyi seviyede olduğunu söyledi. Önümüzdeki günlerde oynanacak maçlarda onu da izleme ve tespit etme fırsatını yakalayacağız” diyerek yorumladı.

Haberin Devamı

Podolski’den yalanlama

Sakatlıktan kurtulan ve birkaç gün içerisinde İstanbul’a gelecek olan Lukas Podolski, Çin’den teklif aldığı yönündeki haberleri yalanladı. Alman oyuncu, twitter üzerinden, “Kimseye konuşmadım. Böyle şeyleri nasıl yazıyorlar, inanılmaz” diyerek gelişmelerin doğru olmadığını ortaya koydu.