Fenerbahçe CRiSTiAN GERÇEĞİ

CRiSTiAN GERÇEĞİ

06.09.2012 - 09:37 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de, Cristian Baroni’nin çıkardığı krizin sebebi belirlendi. Valencia’nın, Tino Costa pazarlığı sırasında bonservisin yanı sıra Brezilyalı futbolcuyu da istediği, ancak yönetimin ayrılma talebinde bulunan sambacıya vize vermediği öğrenildi

CRiSTiAN GERÇEĞİ

Fenerbahçe’de, Cristian Baroni’nin, Valencia’dan gelen transfer teklifi üzerine yönetim kuruluna başvurduğu, ancak olumsuz yanıt alınca kriz çıkardığı belirlendi.
Tino Costa pazarlıkları sırasında Fenerbahçe’den bonservis bedelinin yanı sıra Cristian’ı da isteyen Valencia’nın yaptığı tekliften kısa bir süre sonra haberdar olan sambacının, La Liga’da top koşturma talebini yönetime bildirerek ayrılmak için izin istediği ortaya çıktı. Ancak Emre Belözoğlu’nun vedası nedeniyle orta sahada büyük sıkıntı yaşayan sarı-lacivertli yönetim, sözleşmesi bir yıl uzatılan Brezilyalı futbolcuyu satmaya yanaşmadı.
Cristian’ın, Valencia’ya gitmek için onay istediği günlerde henüz Raul Meireles transferini bitirmemiş olan Fenerbahçe’de, Teknik Direktör Aykut Kocaman’ın da, Brezilyalı futbolcunun, İspanya’ya gitmesine izin vermediği kaydedildi. Valencia’nın kendisini mutlu eden teklifine rağmen sarı-lacivertli kulüpten onay çıkmayınca hayal kırıklığı yaşayan Cristian’ın, teknik patron Kocaman’a hesap sormaya kalkışınca kadro dışı kaldığı ifade edildi.
Bilindiği gibi Aykut Kocaman, Sivas maçının kadrosuna sürpriz şekilde almadığı Brezilyalı futbolcuyu antrenmanlardaki durgun hali nedeniyle İstanbul’da bıraktığını açıklamıştı.

Yazarlar