Galatasaray Cristiano Ronaldo, Galatasaray-Fenerbahçe finaline davet edildi

Cristiano Ronaldo, Galatasaray-Fenerbahçe finaline davet edildi

29.12.2023 - 10:03 | Son Güncellenme:

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu, başta Cristiano Ronaldo olmak üzere Suudi Ligi'nde top koşturan birçok ünlü futbolcuyu Galatasaray - Fenerbahçe maçını izlemeye davet etti.

Cristiano Ronaldo, Galatasaray-Fenerbahçe finaline davet edildi

İki ezeli rakip Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirecek mücadele öncesi tam anlamıyla bir görsel şov yaşanacak. Ses ve ışık gösterilerinin yapılacağı Al-Awwal Park'ta Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 100. yılı nedeniyle özel bir törene imza atılacak.

Haberin Devamı

YILDIZLARIN STADI

Süper Kupa'ya ev sahipliği yapacak olan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) 25 bin kişilik kapasiteye sahip. Sadece Suudi Arabistan'ın değil, dünyanın en modern statlarından birisi ve Al Nassr FC'ye ev sahipliği yapıyor.

RONALDO VE BİRÇOK YILDIZ OYUNCU DAVET EDİLDİ

Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Marcelo Brozovic, Aymeric Laporte'un iç saha maçlarına çıktığı Al-Awwal Park'ta ayrıca Süper Lig'de forma giyen Anderson Talisca ve Alex Telles de sahne alıyor. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'a Süper Kupa için davetiye gönderdi. Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun da başta Cristiano Ronaldo olmak üzere Suudi Ligi'nde top koşturan birçok ünlü futbolcuyu maçı izlemeye davet ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

SPOR, SİYASET VE SANAT DÜNYASI BULUŞACAK

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Gençlik ve Spor Eski Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, milletvekilleri, Ankara Valisi Vasip Şahin'in yanı sıra eski futbolcular, teknik direktörler Mircea Lucescu, Roberto Mancini, Vincenzo Montella ve sanatçılar, Riyad'daki Süper Kupa maçını tribünden izleyecek.