Dünya Kupası Cristiano Ronaldo imzayı atıyor! 'Transfer önümüzdeki saatlerde resmiyet kazanacak'

Cristiano Ronaldo imzayı atıyor! 'Transfer önümüzdeki saatlerde resmiyet kazanacak'

22.12.2022 - 09:46 | Son Güncellenme:

Dünya Kupası çeyrek finalinde Fas'a elenerek büyük hayal kırıklığı yaratan Portekiz'de Ronaldo'nun yeni adresi merak ediliyordu. Dünyaca ünlü yıldızın yeni takımı netlik kazandı. Transferin önümüzdeki saatlerde resmiyet kazanması bekleniyor.

Cristiano Ronaldo imzayı atıyor Transfer önümüzdeki saatlerde resmiyet kazanacak

Tüm dünya Ronaldo'nun yeni takımını merak ediyor. Dünya Kupası'nda büyük hayal kırıklığı yaratan Cristiano Ronaldo, olaylı bir şekilde Manchester United'tan ayrıldıktan sonra yeni bir maceraya başlıyor. Transferin önümüzdeki saatlerde resmiyet kazanması bekleniyor. İşte transferin tüm ayrıntıları...

Haberin Devamı

MANCHESTER İLE İPLERİ KOPARDI

Manchester United Teknik Direktörü Erik ten Hag'la arasında büyük sorunlar olan Cristiano Ronaldo, Ada basınına verdiği demeçle ortalığı karıştı. Manchester United kurmayları, Portekizli futbolcunun sözleşmesini açıklamalarının ardından feshetti. Cristiano Ronaldo, Ada basınına verdiği röportajda şu ifadeleri kullanmıştı:

"Erik ten Hag bana hak ettiğim şekilde saygı duymuyor. Belki de Tottenham maçında bu yüzden stattan ayrıldım. Bu hareketimden dolayı muhtemelen pişmanım ama hoca tarafından kışkırtıldığımı hissettim."

Cristiano Ronaldo imzayı atıyor Transfer önümüzdeki saatlerde resmiyet kazanacak

DÜNYA KUPASI'NDA HÜSRAN YAŞADI

2022 Dünya Kupası'na şampiyonluk parolasıyla giden Portekiz'de Cristiano Ronaldo iki maçın ardından don 16 turunda oynanan mücadelede kendisini bir anda yedek kulübesinde buldu.

Haberin Devamı

Çeyrek finalde oynanan Fas maçına da yedek kulübesinde başlayan yıldız oyuncu, mağlubiyetin ardından gözyaşlarını tutamamıştı.

MADRİD'DE ANTRENMAN YAPIYORDU

Portekiz Milli Takımı için hayal kırıklığıyla tamamlanan Dünya Kupası'nın ardından Cristiano Ronaldo sürpriz bir karara imza atmıştı. 37 yaşındaki yıldız futbolcu, antrenman yapmak için Real Madrid yönetimiyle görüşme gerçekleştirdi ve La Liga devinin tesislerinde çalışmalarına başlamıştı.

Nacional altyapısında futbola başlayan Cristiano Ronaldo daha sonra Sporting Lizbon, Manchester United, Real Madrid ve Juventus formaları giydi. 37 yaşındaki yıldız için toplam 247 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Yıldız oyuncu bu süreçte 701 gol ve 223 asist üretti.

Cristiano Ronaldo imzayı atıyor Transfer önümüzdeki saatlerde resmiyet kazanacak

'SUUDİ ARABİSTAN'DA GÖRÜLDÜ' İDDİASI

Foot Mercato ise, Ronaldo'nun Suudi Arabistan'da çekilmiş bir fotoğrafını takipçileri ile paylaştı. Cristiano Ronaldo, Al Nassr ile transfer görüşmesi yapmak için Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'a geldi.

AS'a konuşan Eintracht Frankfurt CEO'su Axel Hellmann ise "Cristiano Ronaldo bize önerildi. Aslında, Şampiyonlar Ligi'nde oynayan tüm takımlara önerildiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Cristiano Ronaldo imzayı atıyor Transfer önümüzdeki saatlerde resmiyet kazanacak

MARCA DUYURDU: TRANSFER RESMİYET KAZANIYOR

İspanya'dan Marca, Ronaldo'nun Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr'a transferinin önümüzdeki saatlerde resmiey kazanacağını duyurdu. Haberde Ronaldo'nun kendisini Al Nassr'a bağlayacak sözleşmeyi imzalamak için Riyad'a gideceği ifade edildi.

Haberin Devamı

Marca'da yer alan haberin detayında transferin önümüzdeki birkaç saat içinde resmiyet kazanacağı belirtildi. Ronaldo'nun iki buçuk yıllık sözleşme sonrası Suudi Arabistan'ın 2030 Dünya Kupası için elçi olarak görev yapacağı okuyuculara aktarıldı.

Cristiano Ronaldo imzayı atıyor Transfer önümüzdeki saatlerde resmiyet kazanacak

İŞTE SÖZLEŞME DETAYLARI

Marca, Cristiano Ronaldo'nun Al Nassr'a transferinin ayrıntılarını da paylaştı. Ronaldo'nun yıllık 200 milyon Euro kazanacağı iddia edildi. Ronaldo'nun iki buçuk yılın sonunda 500 milyon Euroluk bir gelirin sahibi olabilir.

Ayrıca Ronaldo'nun 2030 Dünya Kupası için elçilik yapacağı için bu rakamın artacağı bilgisine de yer verildi.

Marca'da yer alan haberde şu ifadeler kullanıldı;

"Marca ilk olarak Al Nassr'dan Ronaldo'ya gelen teklifi 23 Kasım'da öğrendi. Bir hafta sonra, 5 Aralık'ta Cristiano Ronaldo, Al Nassr'a gitmeyi kabul etmiş ve kararlaştırmıştı. CR7, kendisini Al Nassr ve Suudi Arabistan ile 2030'a kadar birleştirecek bir sözleşme imzalamak için Riyad'a gitmeye karar verdi. Anlaşma önümüzdeki birkaç saat içinde resmiyet kazanacak. Oyuncu olarak iki buçuk yıl futbolcu olarak, Al Nassr'dan sonra da Suudi Arabistan-Mısır ortaklığında düzenlenmesi planlanan 2030 Dünya Kupası için elçi olarak görev yapacak. Ronaldo'nun her an Ryad'a gelmesi bekleniyor. Görüşmeler son haftalarda hız kazandı. Ronaldo'nun gelişi sonrası Al Nassr'dan Masharipov ve Pitty Martinez ile yollar ayrılacak.  Ronaldo yıllık 200 milyon Euro kazanacak. Bu miktar onun bir futbolcu olarak iki buçuk yılını ifade ediyor ve Dünya Kupası'nı organize etme adaylığının elçisi olduğunda gelirinde artış olacak."

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo imzayı atıyor Transfer önümüzdeki saatlerde resmiyet kazanacak

Yazarlar