Futbol Cristiano Ronaldo kaldığı otele servet harcıyor!

Cristiano Ronaldo kaldığı otele servet harcıyor!

31.01.2023 - 19:17 | Son Güncellenme:

Al-Nassr'la 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo'nun konakladığı otele aylık ödediği rakam dudak uçuklattı.

Cristiano Ronaldo kaldığı otele servet harcıyor

Manchester United'la yollarını ayırdıktan sonra kariyerini Al-Nassr'da sürdüren Cristiano Ronaldo, kaldığı otele servet harcıyor.

Haberin Devamı

200 MİLYON EURO GELİR
Al-Nassr'la 2.5 yıllık sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo'nun yıllık 75 milyon Euro kazanacağı ve ticari anlaşmalarla birlikte 200 milyon Euro gelir elde edebileceği belirtilmişti.

Cristiano Ronaldo kaldığı otele servet harcıyor

İLK RESMİ MAÇTA BEKLENENİ VEREMEDİ
Al Nassr'ın bonservis bedeli ödemeden transfer ettiği Cristiano Ronaldo ilk resmi maçında rakip fileleri havalandıramadı ve skor katkısı sağlayamadı. Portekizli futbolcunun çektiği 4 şutta sadece 1 kez rakip kaleyi bulması hayranlarını üzdü. Yüzde 92'lik pas isabet oranı yakalayan 37 yaşındaki oyuncunun rakipleriyle girdiği 6 ikili mücadeleden sadece 1'ini kazanması da dikkat çekti.

AYLIK 5.8 MİLYON TL
Cristiano Ronaldo'nun Suudi Arabistan'da kaldığı otel için aylık 5.8 milyon TL ödediği belirtildi. İngiliz gazetesi The Sun'da yer alan haberde Ronaldo'nun kaldığı otele aylık 250 bin sterlin (yaklaşık 5.8 milyon TL) ödediği ifade edildi.

Haberin Devamı

17 SÜİT
Haberde, Ronaldo'nun özel bir odada kaldığı, ailesi ve yakınlarıyla birlikte 17 süitin kullanıldığı ifade edildi. Ronaldo ve ailesinin kaldığı süitte özel bir ofis, yemek odası ve oturma odasının yer aldığı aktarıldı.

Cristiano Ronaldo kaldığı otele servet harcıyor

'RONALDO ORADA MUTLU'
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Newcastle United'ın da geçtiğimiz aralık ayında Suudi Arabistan'a kamp için geldiğinde bu otelde kaldıkları ifade edildi. Ronaldo ile yaptığı röportajla gündeme gelen Piers Morgan ise Portekizli yıldızın Suudi Arabistan'daki hayatından memnun olduğunu söyledi.

Morgan açıklamasında, "Ronaldo orada mutlu. Onunla birkaç kez konuşabildik. Saha içinde ve dışarıda kesinlikle mutlu." dedi.

Yazarlar