Dünyadan Futbol Cristiano Ronaldo'dan Diogo Jota'ya ilginç ketçap tavsiyesi!

Cristiano Ronaldo'dan Diogo Jota'ya ilginç ketçap tavsiyesi!

18.04.2023 - 15:08 | Son Güncellenme:

Premier Lig devi Liverpool'un yıldız oyuncusu Diogo Jota, Leeds'i 6-1 yendikleri maçın ardından Cristiano Ronaldo'nun yıllar önce kendisine verdiği ilginç tavsiyeyi açıkladı.

Cristiano Ronaldodan Diogo Jotaya ilginç ketçap tavsiyesi

Premier Lig'de Leeds'i 6-1 yenen Liverpool'da Diogo Jota, Nisan 2022'den bu yana Liverpool için Premier Lig'de ilk kez gol attı. Maçın ardından konuşan Portekizli oyuncu, Ronaldo'nun yıllar önce kendisine verdiği ilginç tavsiyeye değindi. 

Haberin Devamı

HEYECAN DOLU MAÇ
İlk yarı, 35. dakikada Cody Gakpo ve 39. dakikada Muhammed Salah’ın golleri ile 2-0 Liverpool üstünlüğünde tamamlandı. Maçın 47. dakikasında Leeds United, Luis Sinisterra’nın golüyle farkı bire indirse de Liverpool’da 52. dakikada Diogo Jota, farkı tekrar ikiye çıkardı.

Salah, 64. dakikada skoru 4-1’e getirirken, Jota, maçın 73. dakikasında skoru 5-1’e taşıdı. Maçın son golü ise 90. dakikada Darwin Nunez’den geldi ve Liverpool müsabakadan 6-1 galip ayrıldı.

SALAH TARİHE GEÇTİ
Maçta Liverpool'un ikinci golünü kaydeden Salah, 107 gol ile Premier Lig tarihinde sol ayakla en çok atan futbolcu oldu.

RONALDO'DAN KETÇAP TAVSİYESİ
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Diogo Jota, milli takımdan arkadaşı Ronaldo'nun kendisine gol atmanın 'ketçap şişesini açmak' gibi olduğunu ve 'ilk damla geldiğinde, devamı çok daha kolay geliyor' dediğini söyledi ve devamında, "Bu Ronaldo'nun söylediği cümlelerden biri ve bunca yıl bunu aklımdan çıkarmadım. Bence, futbol tahmin edilemez bir oyun ve futbola dair en sevdiğimiz şey de tam olarak bu, her şey çok çabuk değişebiliyor." ifadelerini kullandı. 

Haberin Devamı

'SAKATLIKLARLA BOĞUŞUYORUM'
Yaşadığı sakatlıktan dolayı Katar'da düzenlenen Dünya Kupası'nda forma giyemeyen Jota, kulübe yaptığı açıklamada, "Geçen sezon da öyleydi sanırım, son birkaç maçta gol atamadım. Bu sezon gerçekten çok zor, sakatlıklarla boğuşuyorum. Şimdi o ivmeyi yakalamaya çalışıyorum ve bugünkü gibi maçlar kesinlikle buna yardımcı olacak. Bu futbolun bir parçası, her zaman kendinize inanmaya çalışıyorsunuz, ama tabii ki golü bulduğunuzda bir oyuncunun zihninde her şey daha kolay oluyor. Bu yüzden, sadece andan faydalanmamız gerekiyor, çünkü bunu başarmak gerçekten zor bir durum." dedi.

Leeds United'ı 6-1 mağlup eden Livrepool, ligde 47 puanla 8'inci sırada bulunuyor.

Yazarlar