Futbol Pep Guardiola'dan Mane - Sane kavgasına farklı bakış!

Pep Guardiola'dan Mane - Sane kavgasına farklı bakış!

18.04.2023 - 14:51 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Bayern Münih, Manchester City'e 3-0 mağlup olmuştu. Maçın ardından Mane ile Sane arasında yaşanan kavga gündem olmuştu. Durum ile ilgili Manchester City teknik direktörü Pep Guardiola, konu ile ilgili düşündüklerini paylaştı.

Pep Guardioladan Mane - Sane kavgasına farklı bakış

UEFA Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final ilk maçında Manchester City ile karşı karşıya gelen Bayern Münih, 3-0'lık mağlubiyetle dağılmışken bir darbe de maçın ardından Mane ve Sane arasında yaşanan yumruk olayından geldi.

Haberin Devamı

MANE'DEN YUMRUK!
Sadio Mane, Leroy Sane'nin maç içerisindeki yaklaşımından rahatsız olmasının ardından, maçtan sonra soyunma odasında takım arkadaşının üzerine yürüdü ve dudağına bir yumruk attı. Mane'nin yumruğundan sonra iki oyuncu arasında yaşanan gerginlik olayı daha da şiddetlendirdi ve takım arkadaşları ikiliyi zorlukla ayırdı. Yaşanan olay takım içerisinde sarsıntıya neden olurken Bayern Münih'ten konu ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi.

MANE KADRO DIŞI
Takım arkadaşı Sane'ye yumruk atan Mane için Bayern Münih, futbolcusunu geçici olarak kadro dışı bıraktı. Alman ekibinden yapılan açıklamada Sadio Mane'nin Manchester City maçından sonraki davranışları nedeniyle, takımın Hoffenheim ile oynayacağı maçın kadrosunda yer almadığı belirtilirken, yıldız futbolcunun para cezası alacağı duyuruldu.

Haberin Devamı

'MANE HİÇBİR ŞEYDEN SUÇLU DEĞİL'
Bayern Münih teknik direktörü Thomas Tuchel konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ben Mane'yi savunmak; onu korumak için buradayım. Onu harika bir profesyonel olarak tanıyorum. Beni onun avukatı olarak görebilirsiniz. Bu olayı geride bıraktık. Mane hiçbir şeyden suçlu değil. Bu hayatta herkesin bir hata yapma şansı olduğunu düşünüyorum. Mane'nin yaptığı biraz fazlaydı ve o da bunu görüp özür diledi." ifadelerini kullanmıştı.

KADRODA DÜŞÜNÜLMÜYOR
Bu sezon Bayern Münih'e katılan ancak beklenen performansı veremeyen Mane, 32 maçta 11 gol ve 5 asist yaptı. İddialara göre takımdan gönderilmek istenen Mane, Tuchel tarafından kadroda düşünülmüyor.

'BU DURUM ONLARI ZAYIFLATMADI'
Bayern Münih ile oynayacakları maç öncesinde konuşan Manchester City'nin teknik direktörü Pep Guardiola, Mane ve Sane arasında yaşanan tartışma hakkında konuştu. "Bazen takımı bir arada tutumak için bu tarz tartışmalara ihtiyaç duyarsınız. Bu, onları bize karşı zayıflatmadı aksine güçlendirdi. Oyuncular ellerinden geleni yapacaklar. Bayern Münih de çarşamba günü elinden gelenin en iyisini yapacak." ifadelerini kullandı.

Bayern Münih ve Manchester City, yarın akşam saat 22.00'de karşı karşıya gelecek.

Haberin Devamı

Yazarlar