Diğer Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Bakan Kasapoğlu'nun Yozgat'ta rafting heyecanı

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Bakan Kasapoğlu'nun Yozgat'ta rafting heyecanı

18.07.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Yozgat’ta ilk kez düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix’sinin açılışına katıldı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay ile Bakan Kasapoğlunun Yozgatta rafting heyecanı

Yozgat’ın Çekerek ilçesinde düzenlenen Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix’i açılış seremonisi, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Saklı Bahçe Çekerek Rafting Alanı’nda düzenlenen ve 5 ülkeden 38 takım ile çok sayıda sporcunun katıldığı Uluslararası Rafting Türkiye Grand Prix’sinde Oktay ile Kasapoğlu, sporcuların seremonisini takip etmelerinin ardından daha sonra parkurda rafting yaptılar.

Haberin Devamı

Kasapoğlu, “Raftingte 300’den fazla sporcunun çok farklı ülkelerin katılımıyla güzel bir organizasyon. Sporun birleştirici ruhunu görüyoruz ve inanıyorum ki Yozgat’tan Çekerek’ten, ilçelerimizden yeni sporcuları her branşta yetiştirdiğimiz gibi raftingte de bu anlamda güzel gelişmelere şahit olacağız” dedi.

Oktay ise şunları kaydetti: “Orta Anadolu’nun merkezindeki bir yeri turizme açma ve aynı zamanda da uluslararası müsabakaların yapılabildiği bir alan oluşturma arzumuz vardı. Bu anlamda da Gençlik ve Spor Bakanlığı’mız ve yine federasyonumuz son derece yakın çalıştılar. Bizlere çok ciddi destek verdiler.”