Voleybol Daniele Santarelli, Filenin Sultanları ile anlaşma sürecini anlattı! Olimpiyat sözleri: Bu bir rüya

Daniele Santarelli, Filenin Sultanları ile anlaşma sürecini anlattı! Olimpiyat sözleri: Bu bir rüya

05.10.2023 - 19:00 | Son Güncellenme:

A Milli Kadın Voleybol Takımı Başantrenörü Daniele Santarelli, Imoco Volley Conegliano'ya geri dönmesinin ardından açıklamalarda bulundu. Imoco Volley Conegliano'nun yeni sezon öcnesi lansmanında konuşan Daniele Santarelli çarpıcı ifadeler kullandı.

Daniele Santarelli, Filenin Sultanları ile anlaşma sürecini anlattı Olimpiyat sözleri: Bu bir rüya

Filenin Sultanları'yla birlikte inanılmaz bir sezonu geride bırakan Daniele Santarelli, milli maçların sona ermesinin ardından Imoco Volley Conegliano'ya geri döndü. Imoco Volley Conegliano'nun 2023-2024 sezonu öncesi düzenlediği basın buluşmasında konuşan Daniele Santarelli dikkat çeken ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Aynı motivasyonla yeni sezona başladıklarını belirten Daniele Santarelli, "Her zamanki gibi aynı motivasyonla yeniden başlıyoruz" dedi. Imoco Volley Conegliano'nun özellikle yedek kulübesini güçlendirdiğini vurgulayan Daniele Santarelli, "Bunun benim işim olduğunu biliyorum, kulübün çok iddialı olduğunu ve harika bir iş çıkarıldığını biliyorum. Zaten iyi bir noktada olduğumuzu düşünüyorum: Kadro bazı açılardan geçen seneyle aynı ancak bence yedek kulübesini geliştirdik ve ortalama seviye yükseldi. Çünkü şampiyona en üst düzeyde olacak. Hala kahraman olmak istiyoruz, bunun çok zor olacağını biliyoruz ama iyi iş çıkaracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

İtalya'da bu sezon 4 takımın şampiyonluk adayı olduğunu belirten Daniele Santarelli, "Bu kesinlikle en yüksek seviyenin olduğu yıl. Bahisçiler bile oranları tanımlamakta zorluk çekiyor. Sporun güzelliği bu. Bu sene kazanmak için kurulmuş 4 takım olduğuna inanıyorum" diye konuştu.

Haberin Devamı

Daniele Santarelli, Filenin Sultanları ile anlaşma sürecini anlattı Olimpiyat sözleri: Bu bir rüya

Milli maçların ardından bazı oyuncuların yorgunluğu nedeniyle sakatlıklar yaşayabileceğini dile getiren tecrübeli başantrenör, "En iyi takımların kulübelerinin doluluğunun nedeni bu. Bu biz antrenörler için çok önemli. Zorlu bir sezon olacağı için sakatlıklar yaşanabilir. Bu sene herkese karşı puan kaybetme riskiyle karşı karşıyasınız. Çok iyi donanımlı takımlar görüyorum. Çok yüksek seviyeli ve çok riski bir şampiyona olacak. Play offlara katılmaya hak kazanacak 8 takımın dışında bazı takımların dışarıda kalabileceğini düşünmek gerçekten inanılmaz" ifadelerini kullandı.

"BAŞLI BAŞINA BİR DELİLİKTİ"

Sırbistan Milli Takımı'ndan ayrıldıktan sonra Filenin Sultanları ile anlaşma sürecini anlatan Daniele Santarelli, "Çok önemli bir kişisel zaferdi. Sırbistan'dan ayrılmak büyük bir zorluktu, başlı başına bir delilikti. Çoğu kişi bu tercihi sadece ekonomik olarak tanımladı ama ben bu nedenle asla ayrılmadım. Hırslı bir inanım ve zorlukları gerçekten seviyorum" dedi.

Daniele Santarelli, Filenin Sultanları ile anlaşma sürecini anlattı Olimpiyat sözleri: Bu bir rüya

Melissa Vargas'ı sahaya sürebilmek için Ebrar Karakurt'u smaçör pozisyonuna kaydırmasının hatırlatılması üzerine Daniele Santarelli, "Teklifi kabul ettiğimde hemen düşündüğüm bir şeydi. Melissa Vargas'ın bize önemli bir şey verebileceğini biliyordum ve buna çok inanıyordum. Ebrar Karakurt bu alanı yaratmak için çok çalıştı. Önemli ve kazandıran bir karışım yaratıldı. Tüm takımın sezon boyunca denediğimiz hedeflere ulaşmak ve farklı çözümler yaratmak için çalıştığına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Olimpiyatlarla ilgili gelen soruya Daniele Santarelli, "Bunlar bir rüya, onları oynamayı kesinlikle istiyordum. Bu içimde olan bir şeydi ve gelecek sezon ter dökmeden hemen sıralamalara girmek istiyordum. Bu bir rüya olacak, umarım onu ​​yaşarım ve bundan tam olarak keyif alırım, büyülü bir şey olmasını isterim" cevabını verdi.

Yazarlar