Beşiktaş DEĞİŞİM BAŞLIYOR

DEĞİŞİM BAŞLIYOR

06.10.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Beşiktaş, IMG-Doğuş ile stratejik işbirliği anlaşması imzaladı. Hyatt Regency Otel’de gerçekleştirilen imza törenine Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, yöneticiler Berk Hacıgüzeller, Umut Güner ve Berkan Gocay ile IMG Başkanı Michael Dolan ile şirketin diğer yetkilileri katıldı.

DEĞİŞİM BAŞLIYOR

TÖRENDE konuşan siyah-beyazlı kulübün başkanı Orman, “Benim ve kulüpe için önemli bir gün. Ben ve arkadaşlarımın çok arzu ettiği bir gelişmenin ilk adımını atıyoruz. Dünyada spor konusunda marketing ve eğlence konularında en önemli şirketlerden biri olan IMG ile Doğuş’un yaptığı işbirliğinin ilk imzasını biz atıyoruz. Çok mutluyuz. Dünyanın globalleştiği bir dönemde dünya çapında bir oyuncu halini almamız lazım.

Haberin Devamı

'10 YILLIK?ANLAŞMA’

BU işte uzman olan bir kuruluşla birlikte, bizim uzman olmadığımız dallarda işbirliği içine giriyoruz. Uzun dönemli bir anlaşma olacak. Anlaşmanın en önemli tarafı pazarlama tarafıdır. Beşiktaş İnönü Stadı’nı yenileme projemiz var. Projede geliştirme kısmını onlarla beraber yapacağız. Uzun birlikteliğin ilk adımını atıyoruz. Kendim ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına böyle bir anlaşmaya zemin oluşturduğumuz ve ilk adımı attığımız için çok mutluyuz. İyi bir başlangıcın hayırlara vesile olmasını diliyorum.
ŞİMDİ imzaladığımız sözleşme iyi niyet anlaşması. Tam kontratı bir süre sonra imzalayacağız. Süreç itibariyle 10 senelik anlaşma yapacağız. Detaylarıyla ilgili bilgiyi daha sonra açıklarız. Bütün anlaşma imzalandıktan sonra kamuoyuna bu konu hakkında bilgi verilir.

Haberin Devamı

‘BİLGİ?TRANSFER?EDİYORUZ’
IMG’NİN özellikle internet sayfasına bakılmasını rica ediyorum. Bir stat geliştirme şirketi değil IMG. İnanılmaz bilgi birikimi olan, sporun her dalında olan ve uzman bir kurum. Biz de Beşiktaş olarak sadece statla alakalı bir çalışma yapmıyoruz onlarla. Onların birikimlerini transfer ediyoruz” şeklinde konuştu.

Yazarlar