İngiltere Premier Lig Dele Alli için umutlandıran mesaj! 'Sahalara geri döndü'

Dele Alli için umutlandıran mesaj! 'Sahalara geri döndü'

07.12.2023 - 18:05 | Son Güncellenme:

Everton Teknik Direktörü Sean Dyche, bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Dele Alli ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sean Dyche, uzun süredir sahalardan uzak kalan yıldız futbolcunun son durumunu anlattı.

Dele Alli için umutlandıran mesaj Sahalara geri döndü

Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon büyük bir hayal kırıklığı yaşadıktan sonra Everton'a geri dönen Dele Alli, Premier Lig temsilcisinde de bekleneni veremedi. Yıldız futbolcu yaşadığı sakatlıklar ve maç eksiği nedeniyle bir türlü formasına kavuşamadı.

Haberin Devamı

Everton Teknik Direktörü Sean Dyche, Premier Lig'de oynayacakları Newcastle United maçı öncesi Dele Alli ile ilgili konuştu.

Dele Alli'nin bireysel antrenmanlara başladığını dile getiren Sean Dyche, "Dele Alli iyiye gidiyor. Spor bilimleri ve fitness hocalarıyla birlikte sahalara geri döndü. Antrenmanlara da başladı ancak henüz takımla birlikte çalışmıyor. Umarım önümüzdeki hafta yavaş yavaş takım kadrosuna uyum sağlamaya başlar" dedi.

Dele Alli ile kısa süre önce konuştuğunu belirten Sean Dyche, " Uzun süredir sahalardan uzak olduğu için hâlâ biraz işi var. Bir maç programına ihtiyacı var ama onu tekrar aramıza almak, onun için gerçekten sevindirici olacaktır. Çok şanssızlıklar yaşadı. En son 12-13 hafta önce aramıza katılacağı zaman yine sakatlandı. Ama iyi haber şu ki her şey yoluna giriyor ve kendisi iyi hissediyor. Onu yakın zamanda gördüm ve bana, 'evet, harika hissediyorum' dedi" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

27 yaşındaki orta saha, sezon başında geri döndüğü Everton'da bu sezon herhangi bir resmi maçta forma şansı bulamadı. Premier Lig temsilcisiyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek Dele Alli'nin güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

MK Dons altyapısında futbola başlayan Dele Alli daha sonra Tottenham ve Beşiktaş formaları da giydi. İngiltere Milli Takımı'nda 37 maçta şans bulan 27 yaşındaki orta saha, 3 gol sevinci yaşadı.