Voleybol Melissa Vargas, Türk takımlarına karşı forma giyecek mi? Açıklandı

Melissa Vargas, Türk takımlarına karşı forma giyecek mi? Açıklandı

07.12.2023 - 16:34 | Son Güncellenme:

Çin ekibi Tianjin Bohai Bank'ta forma giyen Melissa Vargas'ın Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda yer alıp almayacağı netleşti.

Melissa Vargas, Türk takımlarına karşı forma giyecek mi Açıklandı

Sezon başında Fenerbahçe'den ayrılan ve Çin'e transfer olan Vargas ile ilgili gelişme yaşandı. Vargas bir süredir omzundaki sakatlık nedeniyle tedavi görüyordu.

Haberin Devamı

DÜNYA KULÜPLER ŞAMPİYONASI ÇİN'DE DÜZENLENECEK
Türkiye’den Eczacıbaşı Dynavit ve VakıfBank’ın da mücadele edeceği Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası, 13-17 Aralık tarihleri arasında Çin’in Hangzhou şehrinde oynanacak.

KADRODA YER ALDI
Filenin Sultanları ile tarihi başarılara imza atan Melissa Vargas'ın takımı da turnuvada yer alıyor. Tianjin Bohai Bank, Kadınlar Dünya Kulüpler Şampiyonası kadrosunu açıkladı. Açıklanan kadroda Vargas yer aldı.

ÜSTÜNDAĞ: VARGAS, MR'INI GÖRMEDEN BİZ GÖRDÜK
TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ iki hafta önce yaptığı açıklamada Vargas hakkındaki soruya şöyle yanıt vermişti:
“Vargas antrenmanda omzundan sakatlandı, bu sakatlığın tedavisi devam ediyor. Vargas’ın bu başarıda herkes gibi payı var. Bizim evladımız, biz evladımızı takip etmez miyiz? Vargas, MR’ını görmeden biz gördük. Yakından takip ediyoruz. 4-6 hafta dinlenme ve tedavi süreci olacak.’’

Haberin Devamı

'BENİ ÖZLEDİYSEN GELEBİLİRİM DEDİM'
“Vargas’ın tedavisi Pekin'de NBA oyuncuları da dahil dünyanın en iyi oyuncularının tedavi olduğu yerde devam ediyor, kulübüne 100 km. mesafede bulunuyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın menajeri Pelin Çelik de Kulüpler Dünya Şampiyonası'na gidecek ve 1 hafta Vargas ile birlikte olacak. Vargas'a ‘Beni çok özlediysen ben de gelebilirim’ dedim, ‘Seni hep özlerim baba’ dedi.”

Tianjin spor kanalına konuşan Vargas sakatlığıyla ilgili şu ifadeleri kullanmıştı: Buraya yeni geldiğimde hiç hareket edemiyordum. Ama şimdi artık ağrılarım azaldı, neredeyse yok sayılır. O yüzden hızlı toparlanıyorum. Bütün maçları takip ettim. Voleybol sporcusu olarak tabii ki (omzumdan) sakatlık yaşamayı istemem. O yüzden hemen toparlanıp, sahalara hemen dönmek istiyorum.

3 YILLIK ANLAŞMA
Melissa Vargas’ın menajerlik şirketi SB Community’den yapılan açıklamada; “Melissa Vargas 2025/2026 sezonu sonuna kadar oynayacağı Çin ekibi Tianjin Bohai Bank’a geldi.” ifadeleri kullanıldı.

Vargas ilk açıklamasında “Herkesin böyle iyi ve yardımsever olduğu bir takımda oynamaktan ve burada olmaktan mutluyum.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Yazarlar