Fenerbahçe Deniz Türüç: F.Bahçe devreye girince hızlıca karar verdim

Deniz Türüç: F.Bahçe devreye girince hızlıca karar verdim

06.08.2019 - 15:03 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’nin yeni transferi Deniz Türüç, dünya genelinde büyük bir kulübe geldiğini ve çok gururlu olduğunu aktardı. Yıldız oyuncu, “Bu sene şampiyon olmalıyız. Kupa bu sene gelmeli. Ben kendime ve takımıma inanıyorum” dedi.

Celal Umut Eren / Skorer Dış Haberler 

Haberin Devamı

Fenerbahçe’nin Kayserispor’dan transfer ettiği Deniz Türüç, Hollanda’da özel bir röportaj verdi. Voetbalzone’a konuşan Deniz Türüç, Fenerbahçe’den teklif geldiği andan itibaren seçmenin kolaylaştığını söyledi. Galatasaray’ın da transfer sürecinde yer aldığına dikkat çeken tecrübeli oyuncu, “Fenerbahçe devreye girince hızlıca seçtim. Birçok kulüp devredeydi, ama ben Fenerbahçe’yi seçtim. Bu tip durumlarda bir karar almalısınız. Ben en doğru kararı aldım. Benim için rüya gibi bir adım oldu kariyerimde. Sadece benim için değil herkes için sanırım” dedi.

Fenerbahçe ile bu sezon başarılı olmak istediğini vurgulayan yıldız isim, “Bu sezon şampiyon olmak zorundayız. Bu sezon kupa gelmeli. Fenerbahçe, önemli transferler yaptı. Şampiyonluk yarışını bilen ve tecrübeli isimler katıldı. Ben kendime ve takımıma inanıyorum, bu sezon işler iyi gidecek” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Kadroya katılan yıldızları da değerlendiren Deniz, “Hücum hattında Garry Rodrigues, Kruse ve Moses gibi değerli isimlerle forma mücadelesi vereceğiz. Eğer yeni bir kulüpteyseniz, en alttan başlarsınız ve kendinizi ispat etmeye çalışırsınız. Kendimi ve oyunumu sürekli geliştirmeliyim. Benim amacım kalıcı ve sürekli oynayan bir oyuncu olabilmek. Bu zamana kadar tüm kulüplerimde başarılı oldum” yorumunu yaptı.

Öte yandan, Fenerbahçe’nin 25 milyon taraftara sahip çok büyük bir kulüp olduğundan da bahseden Deniz Türüç, “Fenerbahçe sadece Türkiye için değil, tüm dünya genelinde büyük bir kulüp. Geldiğim andan itibaren taraftarların sosyal medya ve dışarıdaki ilgisi çok yüksek. Fenerbahçe’yi 25-30 milyon taraftar takip ediyor. Fenerbahçe’de olmaktan gururluyum. Çok büyük bir kulüp” diye konuştu.

Deniz Türüç: F.Bahçe devreye girince hızlıca karar verdim