Galatasaray Derbi öncesi Samandıra'da linç girişimi!

Derbi öncesi Samandıra'da linç girişimi!

06.04.2014 - 16:39 | Son Güncellenme:

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi Samandıra'da olay çıktı. İddialara göre Galatasaray taraftarı olan bir kişi aracıyla Samandıra'da bulunan Fenerbahçe taraftarlarını taciz etti. Bu gelişmenin ardından kalabalık taraftar topluluk Galatasaray taraftarının aracının camlarını kırdı. Taraftar ve yanında bulunan kız arkadaşı canını zor kurtardı.

Derbi öncesi Samandırada linç girişimi

Süper Lig'de Türk Telekom Arena'da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisine saatler kala facianın eşiğinden dönüldü.

Haberin Devamı

Galatasaraylı 2 taraftar, Fenerbahçe Tesisleri önünden bir kaç kez geçerek orada bulunan taraftarları tahrik ettiler. 3. kez geçtiklerinde bir Fenerbahçeli taraftarın ayağını ezdikleri iddia edilen Galatasaraylıların aracının önü kesildi.

Arabanın ön camı kırıldı

Fenerbahçeli taraftarlar, kasıtlı bir biçimde oraya geldiklerini düşündükleri Galatasaraylıların arabasının ön camını kırdı. Devreye hemen polis girerken, kalabalığın araçtan uzaklaşması için biber gazı sıktı.

Bu durum Fenerbahçelileri daha da öfkelendirdi ve sayıları giderek artan sarı-lacivertli taraftarlar bu kez aracın tüm camlarını kırdı. Zor durumda kalan Galatasaraylı iki taraftar çareyi aracı Fenerbahçelilerin üzerine sürmekte ve Samandıra'daki Fenerbahçe Tesisleri'nden uzaklaşmakta buldu.

Linç edilmekten son anda kurtulan Galatasaraylı taraftarlar trafik sıkışık olduğu için uzun bir süre Fenerbahçeliler tarafından kovalandı.

Yazarlar