Galatasaray Diagne'ye Terim kalkanı

Diagne'ye Terim kalkanı

10.05.2019 - 02:30 | Son Güncellenme:

Galatasaray teknik direktörü, performansı ile eleştirilen golcüsüne sahip çıktı, onun kulübe para kazandıracağını vurguladı.

Diagneye Terim kalkanı

NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı takıma devre arasında gelen ve istenilen futbolu ortaya koyamayan Senegalli forvet için Fatih Terim bir iddiada bulundu. Tecrübeli çalıştırıcı, Düşünce Derneği’nin yemeğinde, “Size söz veriyorum, kulüp Diagne’den para kazanacak” dedi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, devre arasında Kasımpaşa’dan 10 milyon euroya transfer edilen ama performansı ile eleştirilen Diagne’nin arkasında durdu. Düşünce Derneği’nin önceki akşamki iftarına katılan deneyimli hoca üyelerle sohbet etti.
Geçmişten geleceğe saatler süren sohbette sarı-kırmızılı teknik adam, Diagne için iddialı bir açıklamada bulundu. Terim, Kasımpaşa’daki performansına çıkamayan tecrübeli futbolcu için “Size söz veriyorum. Galatasaray Diagne’den para kazanacak” dedi. Böylece Terim futbolcusunun arkasında durdu.
Sarı-kırmızılı takımda ligde, Avrupa’da ve kupada şans bulan Diagne bütün gollerini Süper Lig maçlarında attı. Senegalli golcü, ligde 10 maçta forma giyerken 8 kez rakip ağları havalandırdı bir de gol pası vermeyi başardı.
Öte yandan Beşiktaş galibiyetiyle Medipol Başakşehir’den liderliği kapan Galatasaray’da tecrübeli hocanın şampiyonluk konusunda son derece ümitli olduğunu paylaştığı belirtildi. Dernek üyeleri Milliyet’e yaptıkları değerlendirmede Terim’i motive gördüklerini vurgulayarak, “Hoca’nın morali yerinde ve şampiyonluğa odaklanmış durumda. Elinden geleni yapacağını söylüyor. Onu böyle görmek bizi daha da umutlandırdı” ifadelerini kullandılar.

Yazarlar