Skorer Diyarbakırspor'da futbolculara izin yok

Diyarbakırspor'da futbolculara izin yok

05.12.2009 - 14:50 | Son Güncellenme:

.

Diyarbakırsporda futbolculara izin yok

Diyarbakırspor’da Beşiktaş maçı sonrası futbolculara idman eksiklikleri bulunduğu gerekçesiyle izin verilmedi.

Deplasmanda Başiktaş ile dün akşam berabere kalarak 1 puan alan Diyarbakırspor’da maçın ardından futbolculara teknik direktör Ziya Doğan izin vermezken, takım sabah uçağıyla Diyarbakır’a döndü.

Sportif Direktör Mehmet Budakın, Beşiktaş maçı öncesi verdiği demeçlerinde hedeflerinin galibiyet olduğunu belirttiğini anımsatarak, şöyle konuştu: "Beşiktaş’ı yenerek sürpriz yapmak istedik, ama olmadı. Attığımız bir gol ofsayt gerekçesiyle iptal oldu. Bazı gol pozisyonlarını değerlendiremedik.

Rakibimizinde net pozisyonları vardı. Ancak, kalecimiz Gökhan büyük başarı göstererek bunları önledi. Hafta içerisinde futbolcularımız ödeme yapılmadığı gerekçesiyle 2 gün idmana çıkmadı. Bu takımın fizik gücünü büyük ölçüde etkiledi.

Futbolcuların idman eksiği Beşiktaş maçında kendini gösterdi. Maçın son 15 dakikasında oyuncularımız adeta oyundan düştü. Kramp sorunları yaşadı. Maçın son bölümlerinde güçleri azalmasaydı, maçı kazanabilirdik. Ancak, deplasmanda Beşiktaş’tan bir puan almak önemlidir.

Gelecek hafta Kasımpaşa ile sahamızda karşılaşacağız. Bu maçın önemi bizim için daha büyüktür. İdman eksikliğini gidermek için futbolculara izin vermedik."

Haberin Devamı

OYUNCU ARAYIŞI SÜRÜYOR

Geçen hafta transferi düşünülen futbolcuları izlemek üzere Danimarka ve Makedonya’ya gittiğini ifade eden Budakın, "Toplam 6-7 oyuncu izledik. Haftaya tekrar Avrupa’ya gidip oyuncu izleyeceğiz. Takımımızın bazı mevkilerde transfere ihtiyacı var. Ara transferde yeni oyuncular alıp gücümüzü daha da artıracağız" dedi.

Yazarlar