Fenerbahçe Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'yi yıkan sonuç! Kimse beklemiyordu

Konferans Ligi'nde Fenerbahçe'yi yıkan sonuç! Kimse beklemiyordu

03.05.2024 - 10:58 | Son Güncellenme:

UEFA Konferans Ligi'nde yarı final heyecanı yaşandı. Fenerbahçe'yi eleyen Olympiakos, Unai Emery'nin çalıştırdığı Aston Villa'ya konuk olurken sürpriz bir sonuç ortaya çıktı.

Konferans Liginde Fenerbahçeyi yıkan sonuç Kimse beklemiyordu

Fenerbahçe'yi çeyrek finalde eleyen Olympiakos, UEFA Konferans Ligi Yarı Final ilk maçında Unai Emery'nin çalıştırdığı Aston Villa'ya konuk oldu. Yunan temsilcisi, galibiyete ulaşarak sürpriz bir sonuca imza attı.

Haberin Devamı

OLYMPIAKOS FİNALE GÖZ KIRPTI

UEFA Konferans Ligi'nde yarı finalin diğer maçında ise Aston Villa, Olympiakos'u konuk etti. Çeyrek finalde Fenerbahçe'yi eleyen Yunan temsilcisi, Villa Park'ta 4-2 kazanmayı başardı.

EL KAABI HAT-TRICK YAPTI!

Olympiakos'un Aston Villa'yı 4-2 yendiği karşılaşmaya, Hatayspor'un eski yıldızı Ayoub El Kaabi damga vurdu. Yıldız futbolcu hat-trick yaparak galibiyette büyük bir pay sahibi oldu.

Yunanistan temsilcisine galibiyeti getiren golleri 16, 29 ve 56’ncı dakikalarda Ayoub El Kaabi ile 67’nci dakikada Santiago Hezze attı. İngiliz ekibinin golleri ise 45+1’inci dakikada Ollie Watkins ile 52’nci dakikada Moussa Diaby’den geldi. Öte yandan karşılaşmanın 84’üncü dakikasında Aston Villa forması giyen Douglas Luiz penaltıdan yararlanamadı. Bu sonucun ardından karşılaşmayı 4-2 kazanan Olympiakos, final için avantajı elde etti.

Haberin Devamı

Bu eşleşmenin rövanşı ise 9 Mayıs Perşembe günü Olympiakos’un ev sahipliğinde Georgios Karaiskakis Stadyumu’nda oynanacak.

FENERBAHÇE TARAFTARINI ÜZEN SONUÇ

Olympiakos'un, Aston Villa'yı 4-2 yenerek finale kapısını aralaması Fenerbahçeli taraftarları da çok üzdü. Sarı-lacivertli futbolseverler, Villa'nın savunma zafiyetlerini görünce finale çıkmanın işten bile olmadığını düşündü.

TARİHİ FIRSAT KAÇTI

Yunan ekibi Olympiakos, Fenerbahçe'yi penaltılarda eleyip tur atlamıştı. Böylelikle Kanarya, tarihi bir finale çıkma fırsatını elinden kaçırmış oldu.