Doğan Hakyemez

Doğan Hakyemez

doganhakmeyez7@hotmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Yunanistan galibiyetinden sonra Porto Riko önünde oyuna iyi başlayamadık. Kerem, oyun kurucu Barea’ya baskı yaparak Porto Riko’nun düzenini bozmak istedi. Fakat ay-yıldızlı ekibimiz ilk 2.5 periyot savunma ve hücumda bir türlü ritmini bulamadı.
Buna karşılık Porto Riko en iyi yaptığı şey olan hızlı hücum sonrası isabetli atışları maçın büyük bölümünde başarı ile uyguladı. Bizim faul ve şut yüzdemizin de düşük olması Porto Riko takımının maçı devamlı önde götürmesine neden oldu.
Ömer Onan, Hido takımın skor gücünü ve farkın açılmasını önleyen oyunculardı. Ancak oyunun kaderini lehimize geliştiren faktör kenardan oyuna giren Kerem Gönlüm, Ender ve Semih’ti. Kerem’in yorulduğu anlarda Ender takımımızın savunma gücünü ayakta tutan isimdi. Kerem Gönlüm savunma yaptığı sertlikte takımımızı ayağa kaldırırken hücumda attığı sayılar ve verdiği paslarla da öne fırlamamızı sağladı.
Ve Semih... Gittikçe açılan bu yıldız oyuncumuz dün de kenardan gelip takıma müthiş katkı verdi. Aynı Kerem gibi takımı savunmada ayağa kaldıran oyunculardan biri oldu.
Bu maça kazanarak grup birinciliğini garantiledik. Takımımız pırıl pırıl oyunculardan meydana gelmiş... Arkadaşlık üst seviyede... Kazanmak için sahada müthiş birlik ve beraberlik içindeler. Bunun böyle oluşu da kötü günümüzde olduğumuz Porto Riko önünde bile galip gelmemizi sağladı.
Şimdi artık önümüze bakıyoruz. Çin maçı dinlenmiş oyuncularımızın sahada tecrübe kazanmalarını gerektiren bir maç... Yani formalite karşılaşması artık.
İstanbul’da diğer grubun dördüncüsü ile oynayacağımız maç şu andan itibaren odaklanmamız gereken karşılaşma. Hep söylediğim gibi bu maçın telafini yok. Ancak bu karşılaşmaya kadar dinlenmiş olarak sahaya çıkacak olan A Milli Takımımız müthiş seyircimizle bütünleşerek finale doğru gidecektir.