Galatasaray Dries Mertens için sürpriz hamle! Başkan açıkladı

Dries Mertens için sürpriz hamle! Başkan açıkladı

10.03.2024 - 17:31 | Son Güncellenme:

Sporting Hasselt başkanı Sam Kerkhofs, Dries Mertens'in takımlarında oynaması için bir fırsat çıkması durumunda Belçikalı yıldız için tereddüt etmeyeceklerini söyledi.

Dries Mertens için sürpriz hamle Başkan açıkladı

Galatasaray forması giyen ve daha önce yaptığı açıklamalarda sezon sonunda futbolu bırakacağını söyleyen Dries Mertens için sürpriz bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

Belçika 2. amatör lig ekiplerinden Sporting Hasselt'in başkanı Sam Kerkhofs, Belçikalı yıldız konusunda fırsat çıkması durumunda tereddüt yaşamayacaklarını söyledi.

"TEK SEÇENEK FUTBOLU BIRAKMASI"

Mertens'in eşi Katrin Kerkhofs'un akrabası olan Sam Kerkhofs, açıklamasında, "Dries'i Belçika sahalarında tekrar oynarken göreceğimizi sanmıyorum ama bizim için bir fırsat çıkarsa tereddüt etmeyiz. Tek seçenek Dries'in futbolu bırakmaya karar vermesi, üç dört ay sonra sıkılmaya başlaması ve soyunma odasını özlemesi olabilir." dedi.

Mertens'in tüm oyuncularından daha fazla kazandığını aktaran Sam Kerkhofs, "Şu anda Dries, tüm oyuncularımızın bir yılda kazandığını bir günde kazanıyor. Bu yüzden tek olasılık futbolu bırakmaya karar vermesi ve sonra soyunma odasını özlemeye başlaması. O zaman bir fırsat doğabilir" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

MERTENS'İN PERFORMANSI

Galatasaray forması altında bu sezon 41 maçta süre bulan 36 yaşındaki Dries Mertens, 7 gol attı ve 10 asist yaptı.

Yazarlar