Galatasaray "Drogba bir espriydi"

"Drogba bir espriydi"

14.03.2014 - 10:10 | Son Güncellenme:

Fildişili yıldızın 39 yaşında olduğunu iddia eden Muhsin Ertuğral, bunun espriyle karışık bir tespit olduğunu söyledi. “Afrika’da futbolcular yaşlarını genelde 3 yaş küçültür. Ben de Drogba ile ilgili bir olasılığı belirttim” dedi.

Drogba bir espriydi

Uzun yıl­lar Gü­ney Af­ri­ka’da ça­lı­şan tec­rü­be­li tek­nik di­rek­tör Muh­sin Er­tuğ­ral geç­ti­ği­miz gün­ler­de il­ginç bir çı­kı­şıy­la gün­de­me gel­miş­ti. Av­ru­pa’da Af­ri­ka­lı fut­bol­cu­la­rın yaş­la­rıy­la il­gi­li pat­lak ve­ren tar­tış­ma­la­rı yo­rum­la­yan Er­tuğ­ral “Di­di­er Drog­ba as­lın­da 39 ya­şın­da. Pi­er­re We­bo’nun da 40’tan aşa­ğı ol­du­ğu­nu dü­şün­mü­yo­rum” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­mış­tı. Bu söz­le­re ya­nıt da ge­cik­me­miş, Drog­ba 36. yaş gü­nü­nü kut­la­dı­ğı Ga­la­ta­sa­ray’ın id­ma­nın­da es­priy­le ka­rı­şık “Şu an­da 39 mu ol­dum 40 mı bil­mi­yo­rum ama bu­ra­da­yım” de­miş­ti.

Haberin Devamı

Gündem olsun diye söylemedim

Fil­di­şi­li bu yıl­dı­zın gön­der­me­si­nin ar­dın­dan ko­nuy­la igi­li gö­rüş­tü­ğü­müz Muh­sin Er­tuğ­ral, söz­le­ri­nin yan­lış lan­se eli­di­ği­ni söy­le­di. Sa­de­ce Af­ri­ka fut­bo­luy­la il­gi­li bir tes­pi­ti­ni pay­laş­tı­ğı­nı be­lir­te­rek “Olay çok baş­ka yer­le­re ta­şın­dı. Ben bir gün­dem ol­sun di­ye açık­la­ma yap­ma­dım” de­di.

İmajıyla büyük katkıda bulundu

Drog­ba’nın ya­şı­nın bü­yük ola­bi­le­ce­ği­ni es­priy­le ka­rı­şık söy­le­di­ği­ni vur­gu­la­yan Er­tuğ­ral “Ben Af­ri­ka’da kal­dı­ğım için bi­li­yo­rum. Oyun­cu­la­rın ge­ne­li ar­tı 3 yaş bü­yük olur­lar ger­çek­te. Ama ben Drog­ba ke­sin 3 yaş da­ha bü­yük­tür de­me­dim. Fark­lı lan­se edil­di. Ben, ‘Drog­ba da bü­yük ola­bi­lir’ de­dim. Hakk­kın­da bir­çok söy­len­ti var. Ben de bir ola­sı­lık­tan bah­set­tim. Ga­la­ta­sa­ray’a ver­di­ği hiz­met­ten kim­se kuş­ku duy­ma­ma­lı. İmaj de­ğe­riy­le de bü­yük kat­kı­sı ol­du. Ben­ce dün­ya­nın en iyi 4 for­ve­tin­den bi­ri. An­cak ar­tık yaş­lan­dı. Din­len­di­ri­le­rek oy­na­tıl­ma­lı” ifa­de­le­ri­ni kul­lan­dı.

Haberin Devamı

(Bugün)