Fenerbahçe Dünya devi, Arda Güler için geldi! Tribünden takip ettiler, kritik rapor

Dünya devi, Arda Güler için geldi! Tribünden takip ettiler, kritik rapor

31.01.2023 - 09:55 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe ve Türk futbolunun en büyük yetenekleri arasında gösterilen Arda Güler, dünya devinin dikkatini çekmeyi başardı.

Dünya devi, Arda Güler için geldi Tribünden takip ettiler, kritik rapor

Süper Lig'de zirve yarışını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürürken sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

Haberin Devamı

Transfere her yıl yüz milyonlarca euro harcayan dünya devi bu kez gözüne Türk yıldızı kestirdi. Fenerbahçe’nin 17 yaşındaki süper yeteneği Arda Güler için düğmeye basan dev ekip, genç futbolcuyu tribünden çıplak gözle de izledi.

OOSTERWOLDE RESMEN AÇIKLANDI

Fenerbahçe ara transfer döneminde 2. takviyesini resmileştirdi. Adana Demirspor'dan 3.7 milyon Euro'ya Samet Akaydın'ı kadrosuna katan Kanarya'da savunmaya bir hamle daha geldi. Sarı Lacivertli ekip, İtalya Ligi ekiplerinden Parma'da forma giyen 21 yaşındaki Hollandalı sol bek oyuncusu Jayden Quinn Oosterwolde'yi transfer ettiğini resmen açıkladı.

Dünya devi, Arda Güler için geldi Tribünden takip ettiler, kritik rapor

Sarı Lacivertli kulüpten yapılan açıklama şu şekilde: Kulübümüz, Parma Calcio 1913 forması giyen sol bek oyuncusu Jayden Quinn Oosterwolde’nin transferi için kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. 4.5 yıllığına renklerimize bağlanan Jayden Quinn Oosterwolde’ye kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz.

Haberin Devamı

EMRE DEMİR, İSTANBUL'A GELDİ

Sarı Lacivertliler, Hollandalı sol bekin ardından Emre Demir'i de kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Kayserispor'dan Barcelona B takımına transfer olan 19 yaşındaki oyuncu, İspanyol ekibiyle sözleşmesini feshetmişti. Genç orta sahayı taşıyan uçak dün 17.45 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi. Sezon öncesinde 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Barcelona'nın B takımına giden Emre Demir, istediği forma şansını bulamadı.

Dünya devi, Arda Güler için geldi Tribünden takip ettiler, kritik rapor

30 MİLYON EUROLUK SATIŞ

Fenerbahçe, bu sezon oyuncu satışından da iyi bir gelir elde etti. Kim Min-jae, 18 milyon Euro karşılığında Napoli’ye gitti. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, Allahyar için 4.5 milyon Euro, Ozan Tufan için ise 3 milyon Euro ödedi. Sarı-Lacivertliler toplamda 30 milyon Euro gelir elde etti.

BİR DÜNYA DEVİ DE ARDA İÇİN GELDİ

Başkan Ali Koç ve ekibi bir taraftan transfer için yoğun mesai harcarken diğer yandan da takım içindeki yıldızlara teklifler geliyor. Osayi Samuel, Miguel Crespo ve Ferdi Kadıoğlu için ciddi teklifler geldiği bilinirken Fenerbahçe’nin gözdesi Arda Güler’i PSG’den sonra bir dünya devi daha yakın takibe aldı.

Haberin Devamı

Dünya devi, Arda Güler için geldi Tribünden takip ettiler, kritik rapor

GUARDIOLA'NIN SCOUT'U TRİBÜNDE

Manchester City’nin görevlendirdiği bir scout, genç yıldızı Rizespor’la oynanan kupa maçı ve önceki günkü Kasımpaşa müsabakalarında canlı izledi.

CITY'NİN RADARINDA

Süperstar adayına olumlu not veren yetkili, ortaya koyduğu performansa tam anlamıyla hayran kaldı. City, bu transfer döneminde olmasa bile sezon sonunda Arda Güler için Sarı-Lacivertliler’in kapısını çalabilir.

Dünya devi, Arda Güler için geldi Tribünden takip ettiler, kritik rapor

KRİTİK RAPOR

İngiliz devinin, sezon içinde de Arda’yı takibe devam edeceği öğrenildi. Genç oyuncuya yönelik hazırlanan raporu, City’nin teknik patronu Pep Guardiola da inceleyerek transfer kararında belirleyici rol üstlenecek.