Dünya Kupası Dünya Kupası performansına büyük övgü! Jorge Jesus sözleri: Yedek tutması beni hep şaşırtmıştır

Dünya Kupası performansına büyük övgü! Jorge Jesus sözleri: Yedek tutması beni hep şaşırtmıştır

01.12.2022 - 07:01 | Son Güncellenme:

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ederken Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe değerlendirmelerde bulundu. Bilal Meşe, Dünya Kupası'nda forma giyen Spor Toto Süper Lig'in yıldızı hakkında övgü dolu ifadeler kullandı. Bilal Meşe, Jorge Jesus'un lig maçlarında verdiği karara dair çarpıcı bir yazı kaleme aldı.

Dünya Kupası performansına büyük övgü Jorge Jesus sözleri: Yedek tutması beni hep şaşırtmıştır

2022 Dünya Kupası'nda heyecan hız kesmeden devam ederken Spor Toto Süper Lig'den Dünya Kupası'na giden yıldızlar performanslarıyla göz kamaştırdı. Milliyet Gazetesi yazarlarından Bilal Meşe, 2022 Dünya Kupası'nda mücadele eden tecrübeli futbolcunun performansına dair çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin Belçikalı santrforu Michy Batsuhayi, Katar'daki dev organizasyonda ülkesinin formasını terletti. Yıldız futbolcu, Belçika'nın Kanada'yı 1-0 mağlup ettiği maçta ülkesinin ve müsabakanın tek golünü kaydetti. Michy Batshuayi, Fas karşısında oynanan ve 2-0'lık mağlubiyetle tamamlanan maçta ise 75 dakika sahada kaldı.

Dünya Kupası performansına büyük övgü Jorge Jesus sözleri: Yedek tutması beni hep şaşırtmıştır

Sarı-lacivertlilerin Ekvadorlu yıldızı Enner Valencia ise Katar'daki dev organizasyonda şans buldu. 33 yaşındaki santrfor, Katar karşısında oynanan turnuvanın ilk maçında 2 gol atma başarısı gösterdi. Enner Valencia, 2022 Dünya Kupası'nın ilk golünü kaydeden isim oldu. Tecrübeli oyuncu, Hollanda maçında da rakip fileleri havalandırdı ve 1 puan kazanılmasında başrol oynadı. Enner Valencia'nın ülkesi Ekvador grubun son maçında Senegal'e 2-1 yenildi ve 2022 Dünya Kupası'na grup aşamasında veda etti.

Haberin Devamı

Dünya Kupası performansına büyük övgü Jorge Jesus sözleri: Yedek tutması beni hep şaşırtmıştır

Milliyet Gazetesi yazarı Bilal Meşe, Dünya Kupası'nda forma giyen Süper Lig yıldızlarının performanslarıyla ilgili şu yazıyı kaleme aldı:

"‘Bizimkiler’ diyorum, yanlış anlaşılmasın! Ülkemizde top koşturan yabancı oyuncuları, Dünya Kupası’nda da radarda tutmaya devam ediyoruz. Kuşkusuz şimdiye kadar turnuvaya giden futbolcular arasında en başarılı isim Enner Valencia oldu. Fenerbahçeli yıldız sadece goller atmakla kalmadı, tam bir takım oyuncusu olduğunu da gösterdi. Jesus’un böylesi yetenekli bir oyuncuyu bazı maçlarda yedek tutması beni hep şaşırtmıştır, adam bir dünya markası kalkıp, eleştirecek halimiz yok! Sadece o mu, Batshuayi de yeter ki fırsat bulsun, affetmiyor.
Beşiktaş’ın Faslı stoperi Saiss de Belçika’yı 2-0 yendikleri maçta performansıyla göz kamaştırdı, alkışları topladı."