Dünya Kupası Dünya Kupası'nda Mbappe gerçeği ortaya çıktı! Poz vermeyi reddetti

Dünya Kupası'nda Mbappe gerçeği ortaya çıktı! Poz vermeyi reddetti

05.12.2022 - 12:43 | Son Güncellenme:

Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Polonya'yı 3-1 mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi başaran Fransa Milli Takımı'nda yıldız futbolcu Kylian Mbappe'nin organizasyonun ana sponsorlarından birinin logosunun önünde poz vermek istemediği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Dünya Kupasında Mbappe gerçeği ortaya çıktı Poz vermeyi reddetti

2022 Dünya Kupası'nda Fransa yoluna emin adımlarla devam ederken takımın yıldız futbolcusu Kylian Mbappe hakkında dikkat çeken bir gerçek ortaya çıktı.

Haberin Devamı

BASIN TOPLANTISINA ÇIKMADI

Fransa'nın yıldız forveti, Paris Saint-Germain ve geleceği hakkında soru sorulmasını önlemek için henüz Katar'da tek bir basın toplantısına bile çıkmadı.

TAM DESTEK

Mbappe'ye basın toplantısı boykotu sırasında tam destek veren Fransız Futbol Federasyonu, maçın adamı ödülünü kazandıktan sonra medyaya konuşmayı reddeden oyunculara uygulanan tüm cezaları ödemeye karar verdi.

MBAPPE POZ VERMEYİ REDDETTİ

L'Equipe'te yer alan habere göre Dünya Kupası'nda şu ana kadar 3 kez maçın futbolcusu seçilen yıldız futbolcu Kylian Mbappe'nin dev organizasyonun ana sponsorları arasında yer alan alkollü içki markasının logosuyla poz vermek istemediği ortaya çıktı.

Her mücadelenin ardından seçilen maçın futbolcusu, Dünya Kupası'nın ana sponsorları arasında yer alan firmanın logolarının önünde ödülle birlikte poz veriyordu ancak Mbappe, logolar ile aynı karede yer almayı reddetti ve firmanın logosunu arka plandan çıkarttırdı.

Haberin Devamı

DİKKATLİ DAVRANIYOR

İngiliz basınına da yansıyan haberde, birçok Fransız çocuk için rol model olan Mbappe'nin alkollü bir içeceğin tanıtımını yaparak imajını zedelemek istemediğinin altı çizildi.

GOL KRALLIĞI İÇİN MÜCADELE EDİYOR

Dünya Kupası'nda başarılı bir performans gösteren Mbappe, gol krallığının da büyük favorileri arasında yer alıyor. Yıldız futbolcunun şu ana kadar 5 golü bulunuyor.