Galatasaray Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Galatasaray gelen teklifi reddetti

Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu! Galatasaray gelen teklifi reddetti

01.09.2023 - 10:59 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasındaki rakipleri belli olan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ederken yıldız futbolcularına talipler de artıyor. Sarı-kırmızılı ekip, gelen teklifi reddetti. İşte detaylar...

Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu Galatasaray gelen teklifi reddetti

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmayı başaran G.Saray’da yönetimin artık tek düşüncesi transferler. Sarı-kırmızılı idareciler, Okan Buruk’un takviye istediği bölgelere transferleri gerçekleştirmek için kolları sıvarken, yıldız futbolcularına talipler de artıyor.

Haberin Devamı

G.SARAY'A ZORLU RAKİP

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları Monaco'da çekildi. Temsilcimiz Galatasaray'ın grubu belli oldu. Sarı-kırmızılılar, A Grubu'nda Bayern Münih, Manchester United ve Kopenhag ile karşı karşıya gelecek.

Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu Galatasaray gelen teklifi reddetti

Şampiyonlar Ligi'nde grup aşamasının ilk maçları 19-20 Eylül tarihlerinde oynanacak.

YILDIZLAR TRANSFER EDİLDİ

Transfer sezonunun Fenerbahçe ile birlikte en hızlı takımlarından Galatasaray, art arda transfer bombalarını patlatmıştı. Mauro Icardi'nin bonservisi PSG'den alındı. Daha sonra kadroya Kerem Demirbay, Kaan Ayhan, Angelino, Cedric Bakambu, Halil Dervisoglu, Sirachan Nas, Günay Güvenç, Wilfried Zaha, Tete, ve Hakim Ziyech dahil edildi.

GALATASARAY 4 EYLÜL'E KADAR İSİMLERİ BİLDİRECEK

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipleri belli olurken transfere de ağırlık verildi. Sarı-kırmızılılar 4 Eylül tarihine kadar 3 takviye daha yaparak son kadrosunu UEFA'ya bildirecek. Galatasaray'ın 4 Eylül'den sonra yapacağı transferler Şampiyonlar Ligi'nde forma giyemeyecek. Cimbom, Avrupa'nın 5 büyük liginde bugün bitecek olan transfer döneminin ardından fırsat transferleri için devreye girecek.

AYRILIK RÜZGARLARI

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da ilk ayrılan isim Mostafa Mohamed oldu. Fransa Ligue 1 ekibi Nantes, Mısırlı santrforun bonservisini 5 milyon 750 bin euro karşılığında aldı. Mathias Ross, 250 bin euroluk bedelle NEC Nijmegen'e kiralandı.

Sözleşmeleri sona eren Okan Kocuk, Emre Taşdemir, Bafetimbi Gomis ve Juan Mata takımda veda eden diğer isimler oldu. Milot Rashica ile Samuel Adekugbe kulüplerine geri döndü. Kaan Arslan, Batuhan Şen, Taylan Antalyalı, Alexandru Cicaldau ve Gökay Güney kiralık olarak takımdan ayrıldı. Emre Kılınç ile Atalay Babacan da sarı-kırmızılılara veda etti. Yunus Akgün Leicester City'e, Yusuf Demir ise Basel'e kiralandı.

Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu Galatasaray gelen teklifi reddetti

GALATASARAY TEKLİFİ REDDETTİ

Fabrizio Romano'nun haberine göre Sevilla, Victor Nelsson için Galatasaray'ın kapısını çaldı. İspanyol ekibi, başarılı stoper içinm kiralama teklifinde bulundu. Ancak sarı-kırmızılı ekip bu teklifi reddetti.

Haberin Devamı

BİR KEZ DAHA DENEYECEK

Sevilla, Nelsson'u kadorsuna katmakl için bir kez daha girişimde bulunmak istiyor ancak transferin gerçekleşmesi zor görünüyor.

Dünyaca ünlü gazeteci duyurdu Galatasaray gelen teklifi reddetti

Yazarlar