Galatasaray Dursun Özbek-Ahmet Bulut görüşmesi! Arda Turan mı konuşuldu?

Dursun Özbek-Ahmet Bulut görüşmesi! Arda Turan mı konuşuldu?

09.08.2017 - 16:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek menajer Ahmet Bulut ile görüştü. Özbek'in Feghouli ve Asamoah'ın yetkilerini elinde bulunduran Ahmet Bulut'la, iki oyuncunun transferiyle ilgili son detayları görüştüğü belirtildi. Görüşme sonrasu Ahmet Bulut'tan açıklama geldi...

Dursun Özbek-Ahmet Bulut görüşmesi Arda Turan mı konuşuldu

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ile menajer Ahmet Bulut'un yaptığı görüşme sona erdi.

Haberin Devamı

Skorer'in edindiği bilgiye göre; Özbek'in Feghouli ve Asamoah'ın yetkilerini elinde bulunduran Ahmet Bulut'la, iki oyuncunun transferiyle ilgili son detayları da görüştüğü öğrenildi.

Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Ahmet Bulut, Arda Turan konusunda bir görüşme yapmadıklarını, Arda'nın Barcelona ile 3 yıllık sözleşmesi bulunduğunu belirtti. Bulut yaptığı açıklamada, "Feghouli transferini konuştuk. Oyuncunun alacakları var. Yarın bir sıkıntı olmazsa İstanbul'a geleceğini düşünüyoruz. Arda konusunu konuşmadık, Barcelona'nın oyuncusu. Talisca da haftaya oynar, bir sıkıntı yok." ifadelerini kullandı.

DHA: 1 YILLIK SÖZLEŞME KONUŞULDU

DHA'nın iddiasına göre;Taksim'deki buluşmada taraftarların Arda Turan konusunda 1 yıllık kiralık sözleşme üzerinde konuştuğu öğrenildi. Daha sonraki detaylarda Arda'nın giyeceği forma numarasından satış opsiyonuna kadar bir çok maddenin belirleneceği ifade edildi.

Haberin Devamı