Galatasaray Dursun Özbek'ten Adana Polat'a 'Saat kaç?' göndermesi!

Dursun Özbek'ten Adana Polat'a 'Saat kaç?' göndermesi!

16.05.2023 - 20:41 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de Galatasaray, İstanbulspor'a konuk olurken eski başkanlardan Adnan Polat, mücadeleyi başkan Dursun Özbek ile tribünden takip etti. Özbek'in Polat'a 'Saat kaç?' göndermesi yapması dikkat çekti.

Dursun Özbekten Adana Polata Saat kaç göndermesi

Süper Lig'de Galatasaray, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda İstanbulspor'a konuk oldu.

Haberin Devamı

ÖZBEK VE SARIALİOĞLU ARASINDA SAMİMİ SOHBET
Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu, maç öncesi samimi bir sohbet etti. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Eyüpspor'un yeni başkanı Murat Özkaya da karşılaşmayı stadyumda izleyenler arasında yer aldı.

Dursun Özbekten Adana Polata Saat kaç göndermesi

ÖZBEK'TEN POLAT'TA 'SAAT KAÇ?' GÖNDERMESİ
Eski başkan Adnan Polat da mücadeleyi yerinden takip edenler arasında yer aldı. Polat ile Başkan Dursun Özbek maç öncesinde sohbet etti. Müsabaka öncesi keyifli olduğu gözlenen Adnan Polat'a saatini gösteren başkan Dursun Özbek 'Saat kaç?' göndermesinde bulundu.

Fotoğraf: Hüseyin Yavuz

Dursun Özbekten Adana Polata Saat kaç göndermesi

NERLER OLMUŞTU?
Adnan Polat, başkan yardımcılığı yaptığı 2005-2006 sezonunda elde edilen tarihi şampiyonlukta 20.45 sloganı ile sarı-kırmızılı taraftarların aklında yer edinmişti. Polat 20.45 sloganı için "20.45 benim maçların bitiş saatini işaret ettiğim bir şeydi. Ama gazeteler manşete taşıdı. Denizli'nin plakası 20, Manisa'nın 45, her iki takıma da teşekkür ederek espriler yapıyorduk. Ama oradaki son 16 dakika bitmeyen bir 16 dakikaydı. Belki de Fenerbahçe son anlarda karşı karşıya pozisyonu atsaydı, 20.45 olmayacaktı" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Haberin Devamı

Yazarlar