Galatasaray DURUŞUNU BOZMADI!

DURUŞUNU BOZMADI!

16.12.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Hafta içinde Juventus’u yenerek Şampiyonlar Ligi’nde bir üst tura çıkan ve büyük moral depolayan Cim-Bom, G.Birliği karşısında maça pek de istediği gibi başlayamadı, Stancu’nun golüyle sarsıldı. Şoku çabuk atlatan ve rakibine büyük baskı kuran sarı-kırmızılı ekip Drogba ile beraberliği kurtarsa da zafere ulaşamadı, lider ile fark 11 puana çıktı

DURUŞUNU BOZMADI

MAÇIN?ÖYKÜSÜ - NEVZAT DİNDAR

Haberin Devamı

Galatasaray 15. haftada lige havlu attı! Cim-Bom’un ilk yarı sona ermeden liderle arasındaki puan farkı 11. Aslan bu kayıplara devam ederse ezeli rakibi Fenerbahçe’yi ikinci yarıda TT Arena’da şampiyon olarak ağırlayacak!
Juventus ile iki gün süren maçtan sonra mentâl ve fiziksel bir yorgunluk olması kaçınılmazdı. Buna karşın Galatasaray Ankara’da özellikle ikinci yarı pozisyonlar buldu. Ama ya Ramazan’a takıldı ya da forvetler gününde değildi.
Maçta ilk tehlike Sneijder’le yaratılırken Hollandalı Juventus’a attığından daha kolay pozisyonda bu kez hedefi bulamadı.
1 dakika bile geçmeden Başkent ekibi Stancu’yla öne geçti. 26’da Melo’nun füzesinde Ramazan sağına iyi uzandı. Yediği güzel gollerle bilinen Ramazan dün gayet başarılıydı.
İkinci yarı Aslan daha coşkulu ve arzulu başladı. Gol de gecikmedi. Drogba 56’da iyi yükselerek skora dengeyi getirdi. 4 dakika sonra ise Burak’a pozisyon hazırladı ama Kral’ın vuruşu çizgiden çıkarıldı. Kalan dakikalarda Melo, Selçuk ve Burak ile yine tehliler yarattı Cim-Bom, ama neticeyi değiştiremedi. Sonuçta da Galatasaray kayıplarına devam etti.

Haberin Devamı

İŞTE GOLLER:

DURUŞUNU BOZMADI

DURUŞUNU BOZMADI

KIRILMA?ANI

Çizgiden çıktı
Maç 1-1 iken Burak’ın 60. dakikadaki şutunda topu Gençlerbirliği savunması çizgiden çıkardı. Bu pozisyon rakibin direncini artırdı.

MAÇIN?ADAMI

Ramazan’ın maçı
Gençlerbirliği kalecisi Ramazan dün 90 dakika başarılı bir oyun sergiledi. Özellikle son bölümde önemli kurtarışlar yaptı.,

Stancu üçledi
Bogdan Stancu eski takımı Galatasaray’ı yine boş geçmedi. Orduspor formasıyla sarı-kırmızılı takıma geçen sezon 2 gol atan Rumen forvet dün Cim-Bom’un filelerini yine havalandırdı.