Voleybol Eczacıbaşı'nda maçın kahramanı Simge Aköz! 'Öyle denilince utanıyorum'

Eczacıbaşı'nda maçın kahramanı Simge Aköz! 'Öyle denilince utanıyorum'

22.02.2024 - 09:45 | Son Güncellenme:

CEV Şampiyonlar Ligi’nde Scandicci'yi 3-2 mağlup eden Eczacıbaşı'nda milli oyuncu Simge Aköz'ün performansı parmak ısırttı. Yıldız isim mücadelenin MVP'si seçilirken VakıfBank'tan destek geldi.

Eczacıbaşında maçın kahramanı Simge Aköz Öyle denilince utanıyorum

Ülkemizi CEV Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Eczacıbaşı Dynavit, İtalyan ekibi Savino Del Bene Scandicci ile çeyrek final ilk maçında karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

TVF Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmayı 3-2’lik skorla kazanan Eczacıbaşı Dynavit, yarı final için avantaj elde etti.

Karşılaşmanın setleri 23-25, 25-21, 24-26, 25-17 ve 15-12 sonuçlandı.

TUR İHTİMALLERİ
Eczacıbaşı, İtalya'daki maçı skor fark etmeksizin kazanırsa direkt yarı finale yükselecek. Eczacıbaşı, maçı 3-2 kaybederse altın set oynanacak. Eczacıbaşı, İtalya'daki maçı 3-0/3-1 kaybederse direkt elenecek.

Öte yandan Eczacıbaşı, Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçını kazanan tek temsilcimiz oldu

Eczacıbaşı 3-2 Scandicci
Vakıfbank 1-3 Conegliano
Stuttgart 3-2 Fenerbahçe

Eczacıbaşında maçın kahramanı Simge Aköz Öyle denilince utanıyorum

MVP SİMGE AKÖZ SEÇİLDİ
Eczacıbaşı Dynavit - Scandicci karşılaşmasının en değerli oyuncusu Simge Aköz seçildi. Maçın ardından 4Bir4Bir'e konuşan Simge kendisine 'MVP nasılsın' diye sorulunca 'Öyle diyince utanıyorum (Gülerek) Müthiş bir maçtı. Gerçekten inişleri çıkışları olsa bile hiçbir zaman pes etmeyen bir takımdık. Grup maçlarında iki kez yenilmiştik. Bugün birbirini tanıyan iki takım sahadaydı. O da maçın skoruna yansıdı. Galip gelen taraf olduğumuz için çok mutluyum. İnanıyorum İtalya'da yarı final biletini alacağız. İnanılmaz duyguluyum. Müthiş bir takım oyunu vardı. Onlarla gurur duyuyorum. Taraftar da müthiş. Her zaman bu kadar kalabalığa oynamak müthiş sevindirici. Çıkın çıkın gelin bekliyoruz her zaman."

Haberin Devamı

VAKIFBANK'TA AYÇA AYKAÇTAN SİMGE AKÖZ'E DESTEK
Simge'nin bu peformansı büyük alkış alırken VakıfBank'ın milli liberosu Ayça Aykaç Altıntaş, 'Harikasın' notunu düştü.