Fenerbahçe SON DAKİKA | Szymanski bombası! Alman devinden resmi açıklama: Potansiyelini biliyoruz

SON DAKİKA | Szymanski bombası! Alman devinden resmi açıklama: Potansiyelini biliyoruz

22.02.2024 - 08:11 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Polonyalı yıldızı, yaz transfer dönemi öncesi Avrupa devlerinin radarında. Milan, Napoli, Tottenham gibi ekiplerin yakın takibe aldığı 24 yaşındaki oyuncu için Alman devinden de açıklama geldi.

SON DAKİKA | Szymanski bombası Alman devinden resmi açıklama: Potansiyelini biliyoruz

Fenerbahçe bu sezon ezeli rakibi Galatasaray ile kıran kırana geçen bir şampiyonluk mücadelesi veriyor. Sarı-lacivertlilerde bu yarışta önemli rol üstlenen futbolculardan birisi de Sebastian Szymanski. Polonyalı futbolcu sezon başında transfer olduğu Fenerbahçe'de gösterdiği performansla kısa süre içerisinde sarı-lacivertli taraftarların sevgisini kazandı. Szymanski diğer yandan pek çok takımın transfer listesine girdi.

Haberin Devamı

Son olarak yıldız isim ile ilgili flaş gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe'de gösterdiği performansla Avrupa'nın önemli kulüplerini peşine takan Sebastian Szymanski'nin son talibi Bayer Leverkusen oldu...

SON DAKİKA | Szymanski bombası Alman devinden resmi açıklama: Potansiyelini biliyoruz

LEVERKUSEN'DEN AÇIKLAMA

Milan, Napoli, Tottenham ve Borussia Dortmund'un ardından şimdi de Leverkusen Polonyalı oyuncuyu transfer listesine ekledi. Bunu da duyuran Bayer Leverkusen'in U19 takımının futbol direktörü Slawomir Czarniecki oldu.

'YAZ TRANSFER DÖNEMİNDE DEĞERLENDİREBİLİRİZ'

Polonyalı futbol adamı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Scout ekibimiz Sebastian Szymanski'yi tanıyor. Onun çevresiyle iletişim halindeyiz. Böyle güzel bir sezonun ardından takımdan birkaç isim ayrılabilir. Sebastian Szymanski'nin potansiyelini biliyoruz ve yaz transfer döneminde değerlendirebiliriz."

Haberin Devamı

FLORIAN WIRTZ'İN YERİNE DÜŞÜNÜLÜYOR

Bu sezon Bundesliga'da şampiyonluğa koşan Leverkusen'de Florian Wirtz'in yaz aylarında takımdan ayrılmasına kesin gözle bakılıyor. Sebastian, Wirtz'in yerine düşünülüyor. F.Bahçe ise 30 milyon euro istiyor. Polonyalı oyuncu ile ilgili yaşanan gelişmeler merakla takip ediliyor.

ÇOK YÖNLÜ OYUNCU

24 yaşındaki yıldız sahada çok yönlü olarak görev alabilmesiyle dikkat çekiyor. Szymanski ana mevkisi olan on numara dışında sağ kanat ve merkez orta saha olarak sahada görev alabiliyor. Futbolcunun sahada çok yönlü olarak görev alabilme yeteneği oyuncuyu izleyen takımlar arasında önemli bir etken olarak gösteriliyor.