Fenerbahçe Eden Hazard gündemde! Fenerbahçe'den yılın transfer bombası

Eden Hazard gündemde! Fenerbahçe'den yılın transfer bombası

03.09.2022 - 19:01 | Son Güncellenme:

Santrfor mevkisi için Chelsea'den Michy Batshuayi'yi kadrosuna dahil eden Fenerbahçe'de yönetim artık taraftarı heyecanlandıracak bir yıldız için çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertli kurmayların Real Madrid'deki geleceği merak konusu olan Eden Hazard için devreye girdiği iddia edildi. İşte transfer haberinin detayları...

Eden Hazard gündemde Fenerbahçeden yılın transfer bombası

Jorge Jesus yönetiminde bu sezon Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de takıma son olarak Michy Batshuayi dahil edildi. Sarı-lacivertlilerde transferde artık son döneme girildiği süreçte gündeme dünyaca ünlü bir isim geldi. El Nacional, Fenerbahçe'nin Eden Hazard'la ilgilendiğini yazdı. İşte transfer haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de kurmaylar Teknik Direktör Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda bu sezon oldukça hareketli bir transfer dönemi geçirdi. Sarı-lacivertliler savunma hattına Luan Peres, Gustavo Henrique ve Ezgjan Alioski'yi kattı. Orta saha kurgusuna Willian Arao ile Lincoln Henrique eklendi. Hücum hattına yeni isimleri dahil eden sarı-lacivertliler bu doğrultuda Joao Pedro, Michy Batshuayi, Emre Mor, Tiago Çukur, Joshua King ve Bruma'yla anlaşma sağladı. Süper Lig devinde yedek kaleci mevkisine İrfan Can Eğribayat dahil edildi.

VEDALAR YAŞANDI

Süper Lig devinde takımda düşünülmeyen oyuncularla yollar ayrıldı. Sözleşmesi sona eren Jose Sosa, Berke Özer ve Murat Sağlam'la yeni anlaşma imzalanmadı. Mesut Özil, Luiz Gustavo, Max Meyer ve Steven Caulker'ın devam eden sözleşmeleri feshedildi. Bu sezon takımda düşünülmeyen Dimitris Pelkas, Tiago Çukur, Mbwana Samatta ile Mergim Berisha kiralık olarak takımdan gönderildi. Arda Okan Kurtulan, Muhammed Gümüşkaya, Marcel Tisserand, Ozan Tufan, Allahyar Sayyadmanesh ve Kim Min Jae bonservis bedeliyle birlikte transfer oldu.

Haberin Devamı

Eden Hazard gündemde Fenerbahçeden yılın transfer bombası

EDEN HAZARD GÜNDEMİ

Forvet hattına Michy Batshuayi'yi dahil eden sarı-lacivertlilerin gündemine Belçika'dan bir ismin daha geldiği kaydedildi. El Nacional'de yer alan haberde; taraftarlarını heyecanladırmak isteyen Fenerbahçe'nin Real Madrid'deki geleceği belirsizliğini koruyan Eden Hazard'la ilgilendiği belirtildi.

KRİTİK TARİH 8 EYLÜL

UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de bu sezon Fenerbahçe'nin başarılı olmak için güçlü bir kadro kurmak istediği aktarıldı. Sarı-lacivertlilerin Avrupa'da majör liglerde transfer döneminin kapanmasını fırsat olarak kullanabileceği kaydedildi. Öte yandan Avrupa'da transfer döneminin kapanması nedeniyle Fenerbahçe'ye bu transferde büyük bir rakip çıkmayacağı kaydedildi.

Eden Hazard gündemde Fenerbahçeden yılın transfer bombası

İNDİRİM BEKLENİYOR

Fenerbahçe'nin Eden Hazard transferindeki tek engelinin Belçikalı futbolcunun maaşı olduğu belirtildi. Eden Hazard'ın maaşını düşürmeyi kabul etmesi halinde sarı-lacivertlilerin transfer için hamle yapabileceği kaydedildi. 31 yaşındaki oyuncu bu sezon La Liga'da 2 müsabakada forma şansı buldu. Eden Hazard bu maçlarda toplam 39 dakika sahada kaldı.

Haberin Devamı

2024'TE BOŞA ÇIKACAK

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bir türlü Real Madrid'de istediği performansı sergileyemeyen Eden Hazard'ın İspanyol deviyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. Belçikalı oyuncunun güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösteriliyor. Tubize altyapısında yetişen Eden Hazard daha sonra sırasıyla Lille ve Chelsea'de oynadı. Real Madrid, 2019-2020 sezonu başında Eden Hazard için Chelsea'ye 115 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Yazarlar