Fenerbahçe Edin Dzeko ve Mauro Icardi tartıştı! Fernando Muslera orta sahaya geldi

Edin Dzeko ve Mauro Icardi tartıştı! Fernando Muslera orta sahaya geldi

24.12.2023 - 19:46 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı konuk ettiği derbinin 24'üncü dakikasında saha içerisinde tansiyon yükseldi. Mauro Icardi ile Edin Dzeko arasındaki tartışma sonrası Fernando Muslera kalesinden orta sahaya kadar geldi.

Edin Dzeko ve Mauro Icardi tartıştı Fernando Muslera orta sahaya geldi

Süper Lig'in 18'inci haftasında Fenerbahçe, Galatasaray ile karşı karşıya geldi. Kadıköy'deki derbinin 24'üncü dakikasında saha içerisinde kısa süreli bir gerilim yaşandı. Galatasaray'da Mauro Icardi'nin penaltı beklediği pozisyon sonrası Edin Dzeko'dan rakibine tepki geldi.

Haberin Devamı

Müsabakanın 23'üncü dakikasında Galatasaray'da Mauro Icardi, Fenerbahçe ceza sahası içerisinde Alexander Djiku ile girdiği ikili mücadele sonrası topsuz alanda yerde kaldı. Arjantinli futbolcu bu pozisyonda penaltı bekledi. Arda Kardeşler oyunu devam ettirdi.

Bir sonraki pozisyonda Edin Dzeko, Arda Kardeşler'le başka bir pozisyonu tartıştı. Arda Kardeşler ve Edin Dzeko'nun konuştuğu sırada araya Mauro Icardi girdi. Mauro Icardi'nin tepkisi sonrası Edin Dzeko rakibini itti.

1/5

2/5

3/5

4/5

5/5

Bu sırada iki futbolcu arasında tansiyon yükseldi. Galatasaray'ın kaptanı Fernando Muslera orta sahada yaşanan gerilimin ardından kalesini terk etti. Kalesini terk eden Fernando Muslera'yı İrfan Can Kahveci uyardı.