Galatasaray Elazığspor'dan Galatasaray örneği!

Elazığspor'dan Galatasaray örneği!

11.10.2013 - 11:57 | Son Güncellenme:

Elazığspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra önümüzdeki hafta ağırlayacağı Eskişehirspor maçı hazırlıklarına, dün akşam kendi tesislerinde yaptığı tek çalışma ile başladı.

Elazığspordan Galatasaray örneği

Haftanın ilk antrenmanı öncesi konuşan Elazığspor Kulübü Basın Sözcüsü Korkut Şerifoğulları, son 3 haftada aldıkları kötü sonuçlarla takım olarak inişe geçtiklerini, ancak milli maçlar nedeniyle verilen arayı iyi değerlendirip Eskişehirspor maçıyla yeniden çıkışa geçeceklerini söyledi.

Her takımın inişli-çıkışlı bir süreçten geçtiğini ifade eden Şerifoğulları, Eskişehirspor maçını kazanarak kötü gidişata son vermek istediklerini belirterek, "Tabi son 3 haftadır yaşadığımız neticelerde Elazığspor'un kötü gidişatına bir dur dememiz gerekiyor. Bunun da başlangıcı, mutlaka buradaki Eskişehirspor maçı olması gerekiyor. Burada Eskişehirspor karşılaşması arkasından da Gençlerbirliği maçıyla Elazığspor'un mutlaka çıkışa geçmesi gerekiyor. Bununla ilgili de tabi hem teknik heyet, hem yönetim olarak almamız gereken tedbirleri aldığımızı söylemek isteriz. Süper Lig'de mücadele ediyoruz. Güçlü bir lig. Mutlaka birçok takımın inişli çıkışlı süreçleri olacaktır. Elazığspor nasıl ilk 4 hafta çıkışını yakaladıysa, bu 3 haftada da bir düşüş içerisinde oldu. Bununla ilgili çok büyük felaket tellalığı yapmanın da bir anlamı yok. Biliyorsunuz Galatasaray da bizimle aynı kaderi paylaşıyor şu anda. Neticede orada dünya yıldızları olmasına rağmen, böyle bu tür sıkıntılar yaşayabiliyor. Önemli olan bu noktalarda doğru çözüm arayışına doğru iyi şekilde karar verebilmek. Elazığspor olarak da biz bu anlamda gerekeni yaptığımızı düşünüyoruz. İnşallah bu arayı iyi değerlendirip Eskişehirspor karşılaşmasıyla çıkışa geçmeyi düşünüyoruz" dedi.

Haberin Devamı

Daha sonra bordo beyazlı futbolcular, teknik direktör Trond Solied nezaretinde ilk çalışmasını yaptı.

Yazarlar