Milli Takım Elkhan Mammadov: Türkiye inşallah Almanya’ya gider

Elkhan Mammadov: Türkiye inşallah Almanya’ya gider

26.06.2023 - 07:01 | Son Güncellenme:

FIFA Avrupa Federasyonlar Direktörü Elkhan Mammadov’un TFF Genel Kurulu’nda önce depremin ardından Türkiye Futbol Federasyonu’nun yaptığı çalışmalar, ardından da İstanbul’daki Şampiyonlar Ligi finali için yaptığı konuşma büyük ilgi gördü.

Elkhan Mammadov: Türkiye inşallah Almanya’ya gider

Deprem felaketinin ardından TFF’nin ‘Omuz omuza’ kampanyası ile hemen yardıma koştuğunu belirten Mammadov, “Başta Başkan Mehmet Büyükekşi’yi ardından da yönetimi kutlamak gerekiyor. Güzel bir kampanya ile deprem felaketinden etkilenen insanların yanında oldular” dedi.

Haberin Devamı

Kötü şeylerin yanında iyi, güzel olayların olduğunu da vurgu yapan FIFA Avrupa Federasyonlar Direktörü, “İstanbul’da bir futbol bayramı yaşandı. Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi’nin finaline şahit olduk. Türkiye gösterdi ki en güzel ve en profesyonel finalleri düzenleyebilir.”

A Milli Futbol Takımı’nın Galler ve Letonya galibiyetlerine de vurgu yaparken genç yıldız Arda Güler’e övgülerde bulunan Mammadov, “Kazanılan altı puan için öncelikle Türkiye’yi kutlarım. O güzel golü atan Arda, herkese büyük örnek olacaktır. Azerbaycan’ın Avrupa Şampiyonası’nda olması tabii ki zor ama inşallah Türkiye Almanya’ya gidecektir” diye konuştu.

Yazarlar