Basaksehir Emre Belözoğlu Avrupa'daki unvanını kaybetti! İtalya'da inanılmaz asist

Emre Belözoğlu Avrupa'daki unvanını kaybetti! İtalya'da inanılmaz asist

27.10.2022 - 21:41 | Son Güncellenme:

Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fiorentina ile karşı karşıya geldi. Mücadelede kaleci Muhammed Şengezer'den asist gelirken Emre Belözoğlu Avrupa'daki unvanını kaybetti. Öte yandan Fatih Terim ile ilgili sözleri dikkat çekti.

Emre Belözoğlu Avrupadaki unvanını kaybetti İtalyada inanılmaz asist

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Fiorentina evinde Başakşehir'i 2-1 mağlup etti. Avrupa'da fırtına gibi esen Başakşehir İtalyan ekibine karşı tökezlerken Emre Belözoğlu unvanını kaybetti.

Haberin Devamı

TURU GARATİLEMİŞTİ
Grupta oynadığı ilk maçta deplasmanda Hearts'i 4-0 mağlup eden Medipol Başakşehir, ikinci maçında da İstanbul'da Fiorentina'yı 3-0'la geçti. İstanbul ekibi, deplasmanda golsüz berabere kaldığı RFS'yi İstanbul'da 3-0 mağlup etti.

Turuncu-lacivertli ekip grup aşamasının bitmesine iki maç kala bir üst tura yükselmeyi garantiledi.

Emre Belözoğlu Avrupadaki unvanını kaybetti İtalyada inanılmaz asist

BELÖZOĞLU'NDAN FATİH TERİM SÖZLERİ
Mücadele öncesinde konuşan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: "Floransa'da Türk denilince akla ilk Fatih Terim geliyor ama bizi de tanıyorlar sokakta. İtalya'da güzel günlerim geçti, benim için özel bir ülke." dedi.

KALECİ MUHAMMED'DEN ASİST ALEKSIC'TEN GOL
Başakşehir'de kaleci Kaleci Muhammed Şengezer'in enfes pasında rakip savunmanın arkasına sızan Danijel Aleksic şık bir dokunuşla kalesini terk eden Gollini'yi 15. dakikada avladı.

Haberin Devamı

FIORENTINA'DA JOVIC'TEN ŞOV
Fiorentina'da taç atışı sonrası ceza sahasına gönderilen topa dokunan Jovic 26. dakikada beraberliği sağladı. İkinci yarının 62. dakikasında tekrar sahneye çıkan yıldız isim hem kendisinin hem takımının ikinci golünü kaydetti.

Emre Belözoğlu Avrupadaki unvanını kaybetti İtalyada inanılmaz asist

AVRUPA'DA GOL YEMEYEN TEK TAKIMDI
Medipol Başakşehir, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynadığı 4 maçta 11 gol atarken ilk kez gol yedi. 2 gol yiyen Başakşehir Avrupa'da en az gol yiyen takımlar arasında yer alıyor. Öte yandna bu sonuçla Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir namğalup unvanını kaybetti.

BELÖZOĞLU'NUN KARNESİ
Teknik direktörlük kariyerinin henüz başlarında olmasına rağmen şu ana kadar çok iyi bir grafik çizen Başakşehir'in teknik direktörü Emre Belözoğlu, hocalık kariyerinde 51. karşılaşmasına çıktı. Bu maçla birlikte Belözoğlu, 30 galibiyet, 12 beraberlik ve 9 yenilgi aldı.

Emre Belözoğlu Avrupadaki unvanını kaybetti İtalyada inanılmaz asist

3 YILLIK KONTRAT
Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Başakşehir'le anlaşma sağlayan Emre Belözoğlu'nun gösterdiği bu performans Başakşehir kurmaylarını etkiledi. İstanbul ekibi, genç teknik adamla kısa süre önce 3 yıllık yeni anlaşma imzaladı.

EN FARKLI GALİBİYET
Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir'in Hearts galibiyeti sonrası bir ilk yaşandı. Opta'nın verilerine göre; İstanbul ekibi, Hearts'ı 4-0'la geçtiği mücadeleyle birlikte Avrupa kupalarındaki en farklı galibiyetini elde etti.

Haberin Devamı