İtalya Serie A Materazzi'den Milan'a Hakan Çalhanoğlu göndermesi! Ibrahimovic sataşmıştı

Materazzi'den Milan'a Hakan Çalhanoğlu göndermesi! Ibrahimovic sataşmıştı

27.10.2022 - 18:34 | Son Güncellenme:

Inter'in yıldız ismi Hakan Çalhanoğlu, İtalyan efsane Materazzi'den övgü aldı. Bir önceki sezonun başında Inter'e gelen Hakan için Materazzi, Milan'a göndermede bulundu. Öte yandan Milan'da Ibrahimovic daha öncesinde milli futbolcuya sataşmıştı.

Materazziden Milana Hakan Çalhanoğlu göndermesi Ibrahimovic sataşmıştı

Son olarak Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona'yı bozguna uğratan Inter'de öne çıkan isimlerden biri Hakan Çalhanoğlu oldu. Çalhanoğlu, İtalyan efsane Materazzi'den övgü aldı. Bir önceki sezonun başında Inter'e gelen Hakan için Materazzi, Milan'a göndermede bulundu.

Haberin Devamı

INTER GOL YAĞDIRDI
UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 5. haftasında Inter, sahasında Viktoria Plzen'i konuk etti. Giuseppe Meazza'daki mücadeleyi Inter 4-0 kazandı. Karşılaşmada Inter'in gollerini 35. dakikada Henrikh Mkhitaryan, 42 ile 66. dakikalarda Edin Dzeko ve 87. dakikada Romelu Lukaku kaydetti.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu müsabakaya ilk 11'de başlarken 71 dakika sahada kaldı. Hakan Çalhanoğlu bir önceki Barcelona maçında şık bir gole imza atmıştı.

BARCELONA'YI AVRUPA LİGİ'NE GÖNDERDİ
Bu sonucun ardından Inter, puanını 10'a yükseltti ve adını son 16 turuna yazdırdı. Grupta üçüncü sırada bulunan Barcelona ise bu durumda Şampiyonlar Ligi'ne veda etti.

Materazziden Milana Hakan Çalhanoğlu göndermesi Ibrahimovic sataşmıştı

MATERAZZI'DEN ÇALHANOĞLU'NA ÖVGÜ
Sporx'in haberine göre; Inter'de forma giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, performansıyla kulübün efsaneleri arasında yer alan Marco Materazzi'den geçer not aldı.

Haberin Devamı

Hakan'ı performansı için öven Materazzi, 28 yaşındaki futbolcuyu bedelsiz olarak bırakan ezeli rakipleri Milan'a da teşekkür etti.

'BEDELSİZ BIRAKTIKLARI İÇİN MILAN'A TEŞEKKÜR EDERİZ'
Materazzi, "Hakan'ı bize bedelsiz olarak bırakan kuzenlere teşekkür etmeliyiz (Milan). Hakan, çok az konuşan, koşan ve kararlı biri. Mücadele etmekten korkmuyor. Orta sahada Brozovic'in zorlanmadan, sakince iyileşmesini sağladı. Onun gibi futbolcuları bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Materazziden Milana Hakan Çalhanoğlu göndermesi Ibrahimovic sataşmıştı

2017-2021 yılları arasında Milan forması giyen Hakan Çalhanoğlu, sözleşmesinin tamamlanmasının ardından yeni kontrat teklifini geri çevirmiş ve Inter'e imza atmıştı.

Bu sezon Inter'de 15 maça çıkan Hakan Çalhanoğlu, 2 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. Geçen sezon ise 45 resmi maçta görev yapan Hakan Çalhanoğlu, 8 gol ve 12 asistlik katkı yaptı. Milli oyuncumuz, Inter'de İtalya Kupası ve İtalya Süper Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Materazziden Milana Hakan Çalhanoğlu göndermesi Ibrahimovic sataşmıştı

IBRAHIMOVIC ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINDA SATAŞTI
Zlatan Ibrahimovic, 11 yıl sonra gelen tarihi şampiyonluğun kutlamalarında Milan taraftarlarından Hakan Çalhanoğlu'na mesaj göndermelerini istedi. Deneyimli oyuncu, "Hakan Çalhanoğlu'na mesaj gönderelim... Duymuyorum! Haydi Hakan için mesaj gönderelim..." diyerek milli futbolcuya sataşmıştı.

Haberin Devamı

Milan'da bir dönem birlikte oynayan Zlatan Ibrahimovic - Hakan Çalhanoğlu ikilisinin arasındaki gerginlik eskiye dayanıyor. Zamanında aralarından su sızmayan takım arkadaşlarının yakınlığı, Hakan Çalhanoğlu'nun Milan'dan Inter'e transfer olmasının ardından bozulmuştu.

Ibrahimovic son çıkardığı kitabı Adrenalina'da Hakan Çalhanoğlu'dan da bahsetmiş ve milli futbolcunun kendisi sayesinde sınıf atladığını öne sürmüştü. İsveçli yıldız ayrıca, Hakan Çalhanoğlu'nun Christian Eriksen'in trajik durumundan faydalandığını iddia etmişti.