Basaksehir Emre Belözoğlu’dan sürpriz transfer! Galatasaraylı yıldıza kanca attı

Emre Belözoğlu’dan sürpriz transfer! Galatasaraylı yıldıza kanca attı

05.08.2023 - 18:20 | Son Güncellenme:

Süper Lig ekiplerinden Başakşehir, gelecek sezon için iddialı bir kadro kurmak için çalışmalarını hızlandırdı. Emre Belözoğlu yönetimindeki İstanbul temsilcisi, Galatasaray'ın yıldız futbolcusuna transfer kancası attığı öğrenildi.

Emre Belözoğlu’dan sürpriz transfer Galatasaraylı yıldıza kanca attı

Geride kalan sezonu Süper Lig'de 5. sırada bitiren Başakşehir, gelecek sezon Avrupa'ya gitmeyi hedefliyor. Teknik patron Emre Belözoğlu yönetiminde çalışmalara devam eden İstanbul ekibi, Galatasaray'ın yıldız futbolcusunu takibe aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

ORTA SAHAYA CEZAYİRLİ YILDIZ

Lucas Biglia ile yollarını ayıran Rams Başakşehir, orta saha kurgusuna Mehdi Abeid'i dahil etti. Turuncu-lacivertliler, 30 yaşındaki orta saha için herhangi bir bonservis bedeli ödemedi. Cezayirli futbolcu, İstanbul ekibiyle 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Emre Belözoğlu’dan sürpriz transfer Galatasaraylı yıldıza kanca attı

FORVETE PIATEK HAMLESİ

Emre Belözoğlu yönetimindeki Rams Başakşehir, forvet hattına dikkat çeken bir takviyede bulundu. Turuncu-lacivertliler, Krzysztof Piatek'le her konuda anlaşma sağladı. 28 yaşındaki santrforla 30 Haziran 2026'ya kadar sözleşme imzalandı.

PELKAS DA BAŞAKŞEHİR'DE

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Dimitris Pelkas'ın da tercihi Rams Başakşehir oldu. 29 yaşındaki on numara, İstanbul ekibiyle 1+1 yıllık sözleşme imzaladı. Rams Başakşehir'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Haberin Devamı

"Kulübümüz, Yunan Milli futbolcu Dimitris Pelkas'ı 1+1 yıllığına kadrosuna kattı. Dimitris Pelkas'a ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz."

Emre Belözoğlu’dan sürpriz transfer Galatasaraylı yıldıza kanca attı

DENİZ DİLMEN’İN SÖZLEŞMESİ UZATILDI

Başakşehir, geçen sezon Trendyol Süper Lig’in 37. haftasında Adana Demirspor maçında gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken genç kaleci Deniz Dilmen’in sözleşmesini 4 yıl daha uzattığını açıkladı.

MİDSTJÖ'YE TRANSFER KANCASI

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam eden Başakşehir, Galatasaray'ın yıldızını kadrosuna katmak istiyor. Sabah'ın haberine göre İstanbul temsilcisi, sarı-kırmızılı ekipten ayrılmaya hazırlanan orta saha oyuncusu Fredrik Midtsjö'ü transfer etmek istediği öğrenildi.

KİRALIK OLARAK İSTENDİ

Geride kalan sezonun başında AZ Alkmaar'dan 3 milyon 500 bin euro transfer edilen Fredrik Midtsjö'ya en ciddi teklifin Başakşehir'den geldiği kaydedildi. İstanbul temsilcisi, kiralama isteğini sarı-kırmızılı kulübe iletti.

Emre Belözoğlu’dan sürpriz transfer Galatasaraylı yıldıza kanca attı

GALATASARAY KARNESİ

Fredrik Midtsjö, Galatasaray forması ile toplam 27 resmi karşılaşmada forma şansı buldu. Norveçli futbolcu söz konusu maçlarda 1 kez gol atarken, 2 kez de asist performansı sergiledi.