Galatasaray En güzel anı Astana maçı!

En güzel anı Astana maçı!

11.03.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Bilal Kısa, “Türkiye’de 13 yıldır profesyonel futbolculuk yapıyorum ama kariyerimin en güzel anı Astana’ya attığım gol diyebilirim” dedi.

En güzel anı Astana maçı

Cim-Bom’un sezon başında Akhisar’dan transfer ettiği Bilal Kısa, ilk sezonunda yaşadıklarını Galatasaray Dergisi’nin 154. sayısına anlattı.

Haberin Devamı

Deneyimli oyuncunun mesajlarından öne çıkanlar şöyle:

- Futbolcu 27-28 yaşından sonra daha da olgunlaşıyor ve bazı şeylerin farkına varıyor. Çok şükür ben de farkına vardım ve çok büyük bir camiaya geldim. Büyük bir camia için oynamak, başarılar kazanmak çok güzel bir duygu.

- Andrea Pirlo ile adımın anılması beni mutlu ediyor. Bu benzetme de ilginçtir, Akhisar-Galatasaray maçından sonra çıktı. Mancini’nin ilk geldiği dönemdeydi. Ben asist yapmıştım, çok da iyi oynamıştım. O maçtan sonra gazetelerde ‘Pirlo gibi’ diye yazılar çıkmaya başladı. Dünyanın en iyi oyuncularından bir tanesi. Ben de örnek alıyorum.

- Şut özelliğim hep vardı. Çizgide oynarken çok gösteremiyordum bunu. Orta sahada oynayınca kaleyle karşı karşıya gelip şut açısı bulma şansı daha yüksek oluyor.

Haberin Devamı

- Avrupa Şampiyonası’na gitmeyi hak ettik. Ben de o kadroda olmayı isterim her futbolcu gibi.

- Türkiye’de 13 yıldır profesyonel futbolculuk yapıyorum ama kariyerimin en güzel anı Astana’ya attığım gol diyebilirim. Çünkü Şampiyonlar Ligi ayrı bir arena.

Bilal Kısa bu sezon ligde 15 maçta forma giydi, 2 gol-2 asist kaydetti.

Yazarlar