Turkish Airlines Euroleague Ergin Ataman: Hedefimize doğru adım adım ilerlemeliyiz!

Ergin Ataman: Hedefimize doğru adım adım ilerlemeliyiz!

12.04.2024 - 02:05 | Son Güncellenme:

Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman, ALBA Berlin maçının ardından konuştu.

Ergin Ataman: Hedefimize doğru adım adım ilerlemeliyiz

EuroLeague'in 34'üncü haftasında ALBA Berlin'i mağlup eden Panathinaikos'ta başantrenör Ergin Ataman açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Başarılar için bir arada hareket ettiklerini belirten Ergin Ataman, "Çalışmalarımızın sonucu hakkında çok iyi hissediyoruz. Bu çocuklarla gurur duyuyorum. Çok sayıda yeni oyuncumuz olması bizi motive etti. Çok sayıda maç oynadık, evimizde bile kazanmak kolay değil ama play-offlara girerken büyük bir adım atmış olmamız önemli. Hedefimize doğru adım adım ilerlemeliyiz. Dimitris Giannakopoulos ile aynı karaktere sahibiz. Hepimiz başarılı olmak için birlikte çalıştık ve ilk karşılaşmadan itibaren fark yaratabileceğimiz açıktı" ifadelerini kullandı.

Takımın artık istediği seviyeye geldiğini vurgulayan Ergin Ataman, "Takımın özellikle normal sezonun ikinci yarısındaki oyunundan memnunum. Takım, olmalarını istediğim seviyeye geldi. Elbette Madrid'deki gibi öne çıkan maçlar da var, bu akşamki gibi çok iyi olmayan maçlar da. Önemli olan deplasman maçlarında galibiyetler bulmamız ama Maccabi'den bu yana evimizde hiç maç kaybetmedik. Elbette bu kadar uzun bir sezonda bazı oyuncuların performanslarında iniş çıkışlar olması normal. Ama biz kendimizi hazırlayacağız ve play-offlara hazır olacağız. Oraya ulaşmak için 10 günümüz var" diye konuştu.

Yazarlar