İngiltere Premier Lig Erling Haaland şov yapıyor! Gol için doğmuş

Erling Haaland şov yapıyor! Gol için doğmuş

04.10.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Avrupa futbolu ve İngiltere’de herkesin tek gündemi Erling Haaland oldu. 22 yaşındaki forvet oyuncusu özellikle önceki gün Manchester derbisinde United filelerine bıraktığı 3 golle sahne aldı. Yıldız isim son 3 iç saha maçında da hat-trick yaptı.

Erling Haaland şov yapıyor Gol için doğmuş

Manchester City formasıyla bu sezon 3 farklı kulvarda 11 resmi maça çıkan Norveçli futbolcu 17 gol, 3 asiste imza attı. Premier Lig’de 8 maçta 14 gol, 3 asistle lig tarihinin en iyi başlangıcını yapan 22 yaşındaki yıldız alkışları kaptı.

Avrupa’nın en iyisi

İngiliz basınında dünkü manşetler tamamen Haaland’a ayrıldı. The Sun’ın hazırladığı haberde yıldız oyuncu için, ‘Gol için doğmuş’ başlığı kullanıldı ve sezon başından M.United derbisine kadar gelen süreçteki performansı detaylandırıldı. Norveçli forvetin M.City tarihinin en hızlı başlangıç yapan golcüsü olduğu da vurgulandı. M.City’nin 60 milyon euro bonservisle kadrosuna kattığı Haaland şu anda Avrupa’nın 5 büyük liginde en fazla gol atan futbolcu konumuna da çıktı.

Haberin Devamı



Manchester’ın kralı

Premier Lig’de önceki gün oynanan Manchester derbisinden tarihi bir sonuç çıktı. Ada basını, Manchester United’ı sahasında 6-3 deviren Manchester City’yi manşetlere taşıdı. Manchester’ın kralı olarak lanse edilen City için özel başlıklar atıldı. Daily Mirror, ‘Six and the city’ başlığıyla günün en dikkat çeken sayfasına imza attı. Tüm manşetlerde maçı 3’er golle tamamlayan Haaland ve Foden vardı.

Heyecan devam ediyor

Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasında 3. hafta bugün oynanacak maçlarla başlayacak. Turnuvada bugün A, B C ve D gruplarında karşılaşmalar yapılacak. Devler Ligi’nde günün programı şöyle:

A Grubu: 22.00 Liverpool-Rangers, 22.00 Ajax-Napoli, B Grubu: 22.00 C.Brugge-A.Madrid, 22.00 Porto-Leverkusen, C Grubu: 19.45 B.Münih-V.Plzen, 22.00 Inter-Barcelona, D Grubu: 19.45 Marsilya-Sporting, 22.00 Frankfurt-Tottenham.

Haberin Devamı